play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Grad Novi Marof prvi put osigurao uskrsnice za umirovljenike s najnižim primanjima

 

Grad Novi Marof nastavlja pomagati svojim umirovljenicima pa su u gradskom proračunu po prvi puta osigurana sredstva za isplatu uskrsnica umirovljenicima s najnižim primanjima.

Imovinski cenzus određen je u iznosu od 340 eura pa će uskrsnice tako biti isplaćene svim umirovljenicima koji primaju mirovine (hrvatske i inozemne) čiji iznos ne prelazi 340 eura mjesečno.

Podjela uskrsnica će se obavljati od 18. do 22. ožujka po utvrđenom rasporedu prema prebivalištu.

Da bi ostvarili pravo na uskrsnicu, svi zainteresirani umirovljenici dužni su sa sobom donijeti: osobnu iskaznicu, OIB i odrezak od isplate mirovine ili bankovni izvod (za siječanj ili veljaču 2024). Uskrsnice će se dijeliti u iznosu od 30,00 eura po umirovljeniku.

Pravo na uskrsnicu ostvaruju i korisnici zajamčene minimalne naknade uz predočenje dokaza (rješenje, bankovni izvod i slično).

Umirovljenici koji su spriječeni preuzeti uskrsnicu u navedenom terminu prema utvrđenom rasporedu prema prebivalištu, uskrsnicu će moći podići u razdoblju od 25. do 28. ožujka 2024. godine u Gradu Novom Marofu na adresi Trg hrvatske državnosti 1, Novi Marof, I. kat, soba 6 u vremenu od 8 do 14 sati.

Raspored podjele možete preuzeti na ovom linku: 2024 Obavijest-za-umirovljenike-o-podjeli-Uskrsnica

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Razno

  Bumbari Varteksa osvojili treće mjesto na turniru u Švicarskoj

  Mladi nogometaši U-12 iz NK Varteks ponosno su se vratili kući s brončanim medaljama s prvog turnira prijateljstva „Crohelvetic Fussball Cup“ koji je održan u nedjelju, 23. lipnja, na terenima Sportanlage Schweizerbild u gradu Schaffhausenu, prijateljskom gradu Varaždina u Švicarskoj. Uz podršku i pokroviteljstvo Grada Varaždina turnir je održan u organizaciji Generalnog konzulata RH u Zürichu, uz potporu Kulturne udruge HSD Ban St. Gallen i grada Schaffhausena. Ovaj turnir okupio […]

  today24/06/2024 2

  0%