play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Grad Lepoglava ostvario 150.000 kuna potpore za vanjski fitnes

Ministarstvo turizma i sporta dodijelilo je 150.000 kuna potpore Gradu Lepoglavi za realizaciju projekta “Outdoor fitness u sklopu Sportsko-rekreacijskog centra Lepoglava”. Riječ je o sredstvima dodijeljenima u sklopu Natječaja za sufinanciranje izgradnje, građevinskog zahvata i opremanja sportskih građevina u 2022. godini na koji je Grad Lepoglava prijavio navedeni projekt kojim planira urediti i opremiti vanjsku vježbaonicu na SRC-u Lepoglava. “Ovo je još jedan od projekata u nizu za koji smo, zahvaljujući dobrom planiranju i pripremi, ostvarili potporu iz drugih izvora financiranja. Njegovom provedbom nastavljamo s uređenjem sportske infrastrukture na gradskom području. Cilj nam je približiti sport građanima, animirati djecu i mlade za bavljenje sportom, sportskim aktivnostima utjecati na zdravstvenu prevenciju i u konačnici povećati kvalitetu života građana. U suradnji sa Zajednicom sportskih udruga Grada Lepoglave uredit ćemo svojevrsni fitnes centar na otvorenom i omogućiti sportašima i rekreativcima bavljenje i natjecanje u sportovima koji imaju potrebu korištenja takvih sprava u svojim pripremama., poručio je gradonačelnik Marijan Škvarić.

Ukupna vrijednost projekta je 303.000 kuna. U planu je uređenje pro stora od 120 četvornih metara i postavljanje 18 sprava za vježbanje.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Najavljena tradicionalna, 5. humanitarna utrka grada anđela

  Ulicama i trgovima uže gradske jezgre Varaždina uskoro će ponovo trčati i veliki i mali, ne samo zbog rekreacije, već i za plemeniti cilj – u ponedjeljak je najavljena 5. humanitarna utrka grada anđela koja je ove godine posvećena varaždinskoj udruzi za osobe s intelektualnim oštećenjem „Sunce”. I ovoga će se puta utrka održati u organizaciji idejnog začetnika Damira Habijana, inače novog ministra gospodarstva i održivog razvoja te Zajednice sportskih […]

  today26/02/2024 4

  0%