play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

GDCK Ivanec: Uključite se u humanitarnu akciju „Solidarnost na djelu 2023.“

Gradsko društvo Crvenog križa Ivanec od 12.listopada do 10.studenog 2023. godine provodi humanitarnu akciju „Solidarnost na djelu 2023.“. Ove godine je to 51. sabirna akcija koju provode sva društva Hrvatskog Crvenog križa. Akcija se provodi pod sloganom „Ne dvoji! Za drugog izdvoji“.

Već tradicionalno, prikupljati će se hrana, higijena i novac.

GDCK Ivanec ovu humanitarnu akciju provodi u suradnji sa školama, dječjim vrtićima, poduzećima, građanima i volonterima.

Cilj humanitarne akcije je prikupiti novčana sredstva, hranu i higijenu za 123-oje djece korisnika socijalnog programa GDCK Ivanec i podržati one koji su u najvećoj potrebi u našoj zajednici. Cilj je svakom djetetu osigurati iznos od 30 eura. Prikupljenim novčanim sredstvima osigurati će se nabavka odjeće, obuće, školskog pribora, dječje hrane, higijene i kućanskih potrepština.

U humanitarnu akciju se mogu uključiti svi ljudi dobra srca uplatom sredstava na poseban žiro-račun koji je otvoren za humanitarnu akciju HR6123600001300183683 ili donacijom prehrambenih i higijenskih artikala. Donacije se primaju svakim radnim danom od 7-15 sati u prostorijama Gradskog društva Crvenog križa Ivanec, na adresi Đure Arnolda 11, 42240 Ivanec.

“Hvala unaprijed svima koji će se na bilo koji način uključiti u ovu humanitarnu akciju u ime svih onih koji će primiti pomoć!” – poručeno je iz GDCK Ivanec.

 

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Razno

  Bumbari Varteksa osvojili treće mjesto na turniru u Švicarskoj

  Mladi nogometaši U-12 iz NK Varteks ponosno su se vratili kući s brončanim medaljama s prvog turnira prijateljstva „Crohelvetic Fussball Cup“ koji je održan u nedjelju, 23. lipnja, na terenima Sportanlage Schweizerbild u gradu Schaffhausenu, prijateljskom gradu Varaždina u Švicarskoj. Uz podršku i pokroviteljstvo Grada Varaždina turnir je održan u organizaciji Generalnog konzulata RH u Zürichu, uz potporu Kulturne udruge HSD Ban St. Gallen i grada Schaffhausena. Ovaj turnir okupio […]

  today24/06/2024 2

  0%