play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Doživite božićne blagdane na Lumini način!

Lumini božićna čarolija je krenula. Za najmlađe tu su kreativne radionice, božićne predstave, posebni programi u Twister igraonici, druženje s Djedom Božićnjakom, a za ostatak obitelji suuuuper popusti i pokloni uz kupnju, prigodna ponuda malih obiteljskih gospodarstava na Malom božićnom placu i blagdanski ugođaj u Centru.

 

Ako još uvijek nemate ideju što pokloniti ovih blagdana, Lumini ima i savršen poklon za božićno darivanje! Darujte Poklon bon Lumini Centra jer donosi veselje i ostvaruje želje. Darivanjem poklon bona, poklanjate izbor u više od 40 trgovina.

 

Lumini je dio i varaždinskog Adventa uz promotorice koje dijele nagradne srećke i simpatičan foto kutak na glavnom trgu kod Gradske vijećnice. Fotku uz čestitku za Dan grada Varaždina zalijepite u komentar na Lumini FB profilu i sudjelujte u nagradnom natječaju.

 

Lumini božićni program:

 • Božićni sajam – 12. – 24.12.
 • Xmas shopping fest sa super popustima – 15. – 18.12.

Više detalja pronađite na lumini.hr. Pratite Lumini i na društvenim mrežama jer stiže još iznenađenja! 😊

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Nova akcija sadnje kritično ugrožene biljke kebrač u Varaždinskoj županiji

  Nova akcija sadnje biljke kebrač, kritično ugrožene vrste u Hrvatskoj i Europi, održana je ovoga mjeseca na nekoliko lokacija uz rijeku Dravu u Varaždinskoj županiji.  Akciju pokušaja vraćanja gotovo izumrle vrste, koja je na području Europe rasla od ledenog doba, organizirala je Javna ustanova Priroda Varaždinske županije, a pridružili su im se partneri iz projekta „Drava Life“, stručnjaci iz Austrije i Mađarske. Kebrač (Myricaria germanica) je grmolika biljka koja je […]

  today30/11/2023 5

  0%