play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Devet novih članova Dobrovoljnog vatrogasnog društva Nedeljanec – Prekno

 

 

Uz nazočnost zamjenice župana Varaždinske županije Silvije Zagorec, općinskog načelnika Brune Hranića, predsjednika Općinskog vijeća Općine Vidovec Krunoslava Bistrovića, predstavnika Vatrogasne zajednice Varaždinske županije, predstavnice Udruga žena općine Vidovec, predstavnike KUD-a Vidovec i predstavnike mnogih prijateljskih dobrovoljnih vatrogasnih društva, u Društvenom domu Nedeljanec održana je sjednica godišnje Skupštine Dobrovoljnog vatrogasnog društva Nedeljanec -Prekno.

Nakon prezentiranih i usvojenih izvješća, plana i financijskog plana za 2024., zamjenica župana Varaždinske županije i zapovjednik društva su uručili Uvjerenje Goranu Presečkom za uspješno završeno školovanje za vatrogasnog časnika prve klase, a Renatu Rogu za završeno osposobljavanje za zvanje vatrogasac i specijalnost strojar.

Za dugogodišnji rad u vatrogastvu spomenice su primili: Dragutin Črnila za 60 godina, za 30 godina Davor Presečk, a za 10 godina Marin Cmuk. Brončanu vatrogasnu medalju za požrtvovan rad dodijeljena je  Slađani Lučić i Mariju Blaži.

Za dinamičan i naporan rad sa mladima zahvalnice su primili Milena Ljubek Hosni, Ivančica Novak, Slađana Lučić i Miljenko Mikac.

U članstvo Društva svečano su primljene nove članice Marija Posavec, Valentina Kožul, Nikolina Cafuk, Mirjana Kipa, Bernardica Jovan i Anita Pintarić te novi članovi Mario Cafuk i Dražen Kipa.

 

Domaćini su tradicionalno svim prisutnim ženama, najagilnijem dijelu vatrogastva, u čast Valentinova podijeliti slatke poklončiće, kao i rođendanski poklon počasnoj, aktivnoj i dislociranoj članici Društva u Republici Austriji Danijeli Hutterer.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Varaždin

  Postavljanje nove javne rasvjete u Ulici Stanka Vraza

      U Ulici Stanka Vraza, danas su započeli radovi na modernizaciji javne rasvjete. Prva faza radova od Hallerove aleje do Ulice Vatroslava Lisinskog započela je demontažom zastarjelih svjetiljki i dotrajalih stupova te na spomenutoj dionici u sljedeća tri tjedna neće biti javne rasvjete, najavljeno je iz varaždinske gradske uprave. U tom razdoblju bit će zamijenjeni podzemni elektroenergetski kablovi, postavljeni novi temelji stupova javne rasvjete, novi stupovi i nove energetski […]

  today22/07/2024 2

  0%