play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

„Dani ljeta u Trnovcu”: Željko Bebek održao nezaboravan koncert i oduševio brojnu publiku

 

Povodom obilježavanja blagdana Majke Božje Snježne, Općina Trnovec Bartolovečki i ove je godine organizirala manifestaciju „Dani ljeta u Trnovcu”, a da odlična atmosfera i dobra zabava svima dugo ostanu u sjećanju pobrinuo se u subotu Željko Bebek.

 

Legendarni Bebek sa svojim je pratećim bendom „zapalio” šator pored crkve u Trnovcu, izvodeći svoje najveće, svima dobro poznate hitove, ali i pjesme novijeg datuma.

 

Publika je uživala, a načelnica Verica Vitković zbog toga je iznimno radosna.

 

– Ovo je bio pun pogodak! Doista mi je drago što nam je u goste došla takva pjevačka legenda uz koju su se svi dobro zabavili. Vremenske prilike nisu bile idealne, ali to nikome nije smetalo, šator je bio prepun, a u Bebekovim hitovima uživale su sve generacije naših mještana – izjavila je načelnica Vitković.

 

Vrijedi istaknuti i da je, zahvaljujući Općini Trnovec Bartolovečki, ulaz na koncert bio besplatan.

 

 

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Općina Maruševec ove godine osigurava “uskrsnice” za veći broj građana

    Općina Maruševec obavještava umirovljenike i osobe s invaliditetom koji su korisnici osobne invalidnine sa svog područja kako će im u povodu nastupajućih uskršnjih blagdana biti isplaćena jednokratna novčana potpora. Pravo na potporu ostvaruju građani s prebivalištem na području Općine Maruševec, i to: umirovljenici čija ukupna mirovina (domaća i inozemna) iznosi do 350 eura, osobe s invaliditetom kojima je temeljem Rješenja nadležnog Centra za socijalnu skrb priznato pravo na osobnu […]

  today27/02/2024 4

  0%