play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

„Dani ljeta u Trnovcu”: Željko Bebek održao nezaboravan koncert i oduševio brojnu publiku

 

Povodom obilježavanja blagdana Majke Božje Snježne, Općina Trnovec Bartolovečki i ove je godine organizirala manifestaciju „Dani ljeta u Trnovcu”, a da odlična atmosfera i dobra zabava svima dugo ostanu u sjećanju pobrinuo se u subotu Željko Bebek.

 

Legendarni Bebek sa svojim je pratećim bendom „zapalio” šator pored crkve u Trnovcu, izvodeći svoje najveće, svima dobro poznate hitove, ali i pjesme novijeg datuma.

 

Publika je uživala, a načelnica Verica Vitković zbog toga je iznimno radosna.

 

– Ovo je bio pun pogodak! Doista mi je drago što nam je u goste došla takva pjevačka legenda uz koju su se svi dobro zabavili. Vremenske prilike nisu bile idealne, ali to nikome nije smetalo, šator je bio prepun, a u Bebekovim hitovima uživale su sve generacije naših mještana – izjavila je načelnica Vitković.

 

Vrijedi istaknuti i da je, zahvaljujući Općini Trnovec Bartolovečki, ulaz na koncert bio besplatan.

 

 

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Razno

  Više od 18 tisuća eura za projekt „Razvoj pametnih i održivih rješenja u Gradu Novom Marofu”

  Digitalizacija rada gradske uprave te razvoj smart city koncepta, među prioritetima su brojnih jedinica lokalne samouprave, stoga je i osmišljen projekt „Razvoj pametnih i održivih rješenja u Gradu Novom Marofu”. Potvrda da je osmišljen i pripremljen dobro je odluka Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost da sufinancira ovaj projekt vrijedan gotovo 46 tisuća eura, a ugovor o sufinaciranju gradonačelniku Siniši Jenkaču u četvrtak su uručili ministrica zaštite okoliša i […]

  today19/07/2024 8

  0%