play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

„Challenger Race 2023.” okupio 20 timova, a najbolje su bile „Fittest Besties”

U sklopu obilježavanja Europskog tjedna sporta, Varaždin je ugostio Challenger Race 2023., sportski događaj koji je okupio mnoge strastvene natjecatelje. Ova uzbudljiva manifestacija organizirana je u zajedničkoj suradnji Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina i Funkcionalnog centra Active Vita, pod pokroviteljstvom Grada Varaždina.

Challenger Race je jedinstvena timska utrka u kojoj sudionici trče u parovima i istovremeno testiraju izdržljivost i timsku koordinaciju. Tijekom utrke, natjecatelji su se susreli s različitim izazovima, uključujući trčanje, preskakanje prepreka, provlačenje, nošenje tereta i bacanje, s ciljem da ih savladaju pravilno u što kraćem vremenskom trajanju.

Od ukupno 20 natjecateljskih timova, najbrže su bile članice ekipe “Fittest Besties”, a ekipu su činile Nika Svetec i Marina Godinić te su na kraju zasluženo osvojile prvo mjesto. Na drugom mjestu našla se ekipa “D&D” u sastavu Damir Habijan i Dino Božić, dok su treće mjesto osvojili Gabrijela Bađun i Lovro Štefanec pod nazivom “Sparta”.

Organizatori ovog događaja zahvaljuju sponzorima, tvrtkama Biovitalis i Vindija, na podršci koja je omogućila uspješnu provedbu utrke.

-Europski tjedan sporta u Varaždinu završava uz veliku dozu zajedništva koju nam je pružio Challenger Race 2023. Osim što ovom utrkom promičemo tjelesnu aktivnost, ujedno i podižemo svijest o važnosti timskog rada i izdržljivosti – rekla je voditeljica za sport i razvojne programe Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina, Anica Sitar.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Razno

  Bumbari Varteksa osvojili treće mjesto na turniru u Švicarskoj

  Mladi nogometaši U-12 iz NK Varteks ponosno su se vratili kući s brončanim medaljama s prvog turnira prijateljstva „Crohelvetic Fussball Cup“ koji je održan u nedjelju, 23. lipnja, na terenima Sportanlage Schweizerbild u gradu Schaffhausenu, prijateljskom gradu Varaždina u Švicarskoj. Uz podršku i pokroviteljstvo Grada Varaždina turnir je održan u organizaciji Generalnog konzulata RH u Zürichu, uz potporu Kulturne udruge HSD Ban St. Gallen i grada Schaffhausena. Ovaj turnir okupio […]

  today24/06/2024 2

  0%