play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Bogat program obilježavanja Dana Općine Trnovec Bartolovečki

Općina Trnovec Bartolovečki obilježava Dan Općine i 30. godina postojanja budući je upravo 17. travnja 1993. godine održana 1. konstituirajuća sjednica Općinskog vijeća. Bogat program započinje u četvrtak svečanom sjednicom Općinskog vijeća od 17.00 sati u dvorani Osnovne škole Trnovec. “Svečana sjednica prilika je da se svi zajedno prisjetimo proteklih godinu dana u životu naše općine. Prilika je da se prisjetimo projekta, njih 32 koji su realizirani u tom razdoblju, ali je svečana sjednica i prilika da zahvalimo svima onima koji su dali dio sebe, dio svog vremena, svoj trud za boljitak Općine” najavila je načelnica Općine Trnovec Bartolovečki Verica Vitković.

Program obilježavanja Dana Općine nastavlja se u subotu ekološkom akcijom u povodu Dana planeta zemlje. Naime, u periodu od 10.00 do 12.00 sati na više lokacija u Općini odnosno po svim mjesnim odborima organizirat će se prikupljanje otpada, čišćenje okoliša, sadnja cvijeća, uređenje zelenih površina. U akciji će sudjelovati članovi Mjesnih odbora, udruge, vatrogasci, mještani i osnovnoškolci. Nakon akcije od 12.15 sati slijedi okupljanje  svih sudionika na  NK Trnju  gdje će biti zajedničko druženje uz piće i hranu koju će pripremiti članice  Udruge žena Trnovečko srce   i  Cvijet Šemovec. Program se u subotu nastavlja  u prostorima Udruge branitelja u Trnovcu gdje će se od 15.00 sati održati turnir u beli, pikadu i visećoj kuglani. Večernji dio programa rezerviran je za koncert KUD FTA „MAK“  od 20.00 sati u sportskoj dvorani Osnovne škole Trnovec.

U nedjelju se služi sveta misa za sve preminule mještane Općine Trnovec Bartolivečki  u župnoj crkvi Majke Božje Snježne u Trnovcu od 07.30 sati. Nakon toga slijedi polaganje vijenaca na groblju u Šemovcu u 08.30 te na groblju u Bartolovcu u 08.45 sati. U  11.00 sati počinje vježba  civilne zaštite  sa scenarijem proboja nasipa u mjestu Žabnik. Nakon vježbe, od 12.30 sati, organizirano je prigodno druženje za sve sudionike i promatrače vježbe kod Lovačkog doma u Žabniku. “Ovogodišnji program obilježavanja Dana Općine nudi ponešto za svakoga. Pozivamo sve mještane da se odazovu akcijama i druženje kao i sve dobrodošle goste”  zaključila je načelnica Vitković.

 

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Razno

  Župan Stričak primio državne prvakinje, rukometašice ŽRK Koka

  Rukometašice Ženskog rukometnog kluba Koka starosti do 13 godina su prošli vikend u Poreču, na završnici 1. HRL U13, postale prvakinje Hrvatske. Ekipa sastavljena od 20 sjajnih mladih rukometašica je obranila naslov prvakinja Hrvatske pod vodstvom Maje Čop Andesilić, koja je proglašena najboljom trenericom. Na velikom uspjehu čestitao im je župan Anđelko Stričak koji je zajedno s pročelnikom Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu i sport dr. sc. Miroslavom Huđekom za […]

  today14/06/2024 5

  0%