play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

4. Memorijalni turnir Vladimir Petković u bowlingu

Članovi Bowling kluba Medonja iz Varaždina u četvrtak su, 27. lipnja na kuglani u Luminiju organizirali 4. Memorijalni turnir u bowlingu u sjećanje na preminulog osnivača i dugogodišnjeg člana kluba Vladimira Petkovića.

Po drugi puta, nakon uvjerljive igre, turnir je osvojio Igor Kolarić koji je u finalu nadjačao Petra Žganeca. U borbi za treće mjesto Ivan Kreš bio je bolji od Silvestra Minđeka.

Nagrade tvrtke Infodesign u kojoj je radio Vladimir Petković pobjednicima je uručila predsjednica uprave Emilija Stručić, a veliki prijelazni pehar i medalje kćer Željka Petković u nazočnosti suigrača, prijatelja i suradnika Vladimira Petkovića koji je bio među prvim igračima bowlinga u Varaždinu.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  U Općoj bolnici Varaždin organizirane akcije darivanja krvi te mjerenja tlaka i šećera u krvi

  Povodom Svjetskoga dana bolesnika u Općoj bolnici Varaždin organizirane akcije darivanja krvi te mjerenja tlaka i šećera u krvi. Kako je rekla pomoćnica ravnatelja za sestrinstvo Željka Gajski, aktivnosti su organizirane u nastojanju da ovaj dan bude ne samo simboličan, već i djelotvoran, a njima se želi naglasiti važnost zajedničkog angažmana za dobrobit onih koji su u potrebi. – Stoga smo odlučili provesti akciju dobrovoljnog darivanja krvi među našim zaposlenicima, […]

  today10/02/2024 78

  0%