play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

300. izvedba predstave ‘Skupština’ u društvenom domu u Petrijancu

Povodom Međunarodnog dana žena, u nedjelju 10. ožujka 2024.g. u 18:00 sati u sklopu 15. Tjedna smijeha u Općinu Petrijanec stiže Kerekesh Teatar! U Društvenom domu u Petrijancu Kerekesh Teatar će odigrati predstavu “Skupština”.

Ovo će biti 300. izvedba istoimene predstave, a Društveni dom Petrijanec ujedno je i jedna od lokacija snimanja filma “MARGINALCI” nastalog na istoimenoj predstavi.

-Ove godine smo se već tradicionalno uključili u 15. Tjedan smijeha kojeg organizira Kerekesh teatar koji se održava od 1. do 10. ožujka 2024. Sudionici festivala imat će prilike vidjeti reprezentaciju predstava koje do sada još nisu bile izvedene u Varaždinu, a bit će i svjedoci rekordnog broja od preko 60 predstava u 6 županija, čime će se nadmašiti prošlogodišnji uspjeh festivala – poručuju iz Općine Petrijanec.

Tekst i režija: Ljubomir Kerekeš

Igraju:Ljubomir Kerekeš
Draško Zidar
Mijo Pavelko
Marija Krpan

Scenografija – Ljubomir Kerekeš
Kostimografija – Karmen Štrlek
Autor songova – Dragutin Novaković – Šarli
Majstor rasvjete – Dario Horvat

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Razno

  Više od 18 tisuća eura za projekt „Razvoj pametnih i održivih rješenja u Gradu Novom Marofu”

  Digitalizacija rada gradske uprave te razvoj smart city koncepta, među prioritetima su brojnih jedinica lokalne samouprave, stoga je i osmišljen projekt „Razvoj pametnih i održivih rješenja u Gradu Novom Marofu”. Potvrda da je osmišljen i pripremljen dobro je odluka Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost da sufinancira ovaj projekt vrijedan gotovo 46 tisuća eura, a ugovor o sufinaciranju gradonačelniku Siniši Jenkaču u četvrtak su uručili ministrica zaštite okoliša i […]

  today19/07/2024 6

  0%