play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

30 godina od pogibije hrvatskog branitelja Josipa Štefanca

Na lepoglavskom gradskom groblju odana je počast hrvatskom branitelju Josipu Štefancu koji je prije 30 godina, 9. travnja 1992. godine, kao pripadnik 104. brigade Hrvatske vojske poginuo braneći domovinu na Pakračkom ratištu.

 

Uz članove obitelji, počast su Josipu Štefancu odali prijatelji, suborci i predstavnici braniteljskih udruga. Ispred Grada Lepoglave počast mu je odao gradonačelnik Marijan Škvarić.

 

– Svojom žrtvom Josip nam je ostavio zavjet da sve one vrijednosti koje smo branili u

Domovinskom ratu njegujemo i da mlađim generacijama osiguramo slobodan i miran život., poručio je tom prigodom Marijan Rihter, predsjednik domicilne Udruge branitelja Hrvatske Lepoglava. Ranije istog dana, počast Josipu Štefancu odao je i njegov sin Goran koji je predvodio biciklijadu od Lepoglave do Pakraca, gdje je počast ocu odao na mjestu njegove pogibije.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Razno

  Načelnik Mirko Korotaj održao prijem za 13-ero novorođene djece i njihove roditelje

  U općini Cestica je od siječnja ove godine novorođeno 13-ero djece, šest djevojčica i sedam dječaka. Za njih i njihove roditelje načelnik Mirko Korotaj pripremio je u srijedu, 19.06.2024. godine prijem i darivanje jednokratne novčane pomoći u iznosu od 270,00 eura po novorođenom djetetu. Jednokratna novčana potpora za novorođenče predstavlja značajnu financijsku pomoć koja se isplaćuje roditeljima kako bi podržala troškove djeteta. Načelnik je ovim putem upoznao nazočne s aktivnostima […]

  today25/06/2024 2

  0%