play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

30 godina od pogibije hrvatskog branitelja Josipa Štefanca

Na lepoglavskom gradskom groblju odana je počast hrvatskom branitelju Josipu Štefancu koji je prije 30 godina, 9. travnja 1992. godine, kao pripadnik 104. brigade Hrvatske vojske poginuo braneći domovinu na Pakračkom ratištu.

 

Uz članove obitelji, počast su Josipu Štefancu odali prijatelji, suborci i predstavnici braniteljskih udruga. Ispred Grada Lepoglave počast mu je odao gradonačelnik Marijan Škvarić.

 

– Svojom žrtvom Josip nam je ostavio zavjet da sve one vrijednosti koje smo branili u

Domovinskom ratu njegujemo i da mlađim generacijama osiguramo slobodan i miran život., poručio je tom prigodom Marijan Rihter, predsjednik domicilne Udruge branitelja Hrvatske Lepoglava. Ranije istog dana, počast Josipu Štefancu odao je i njegov sin Goran koji je predvodio biciklijadu od Lepoglave do Pakraca, gdje je počast ocu odao na mjestu njegove pogibije.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Ivanečki klub kolekcionara održao Skupštinu

  U prostoru Etno sela Grešna pilnica u Klenovniku, Ivanečki klub kolekcionara održao je svoju redovnu godišnju Izvještajnu skupštinu, kojoj je od 25 članova nazočilo njih 18-ero, a kao gošća Ana Škriljevečki iz Muzeja planinarstva Ivanec.   Pred sam njezin početak Darko Foder pročitao je svoju pjesmu „Kolekcionar“, da bi po izboru zapisničara i dva ovjeritelja bio nastavljen službeni dio Skupštine.   Izvješće o radu u protekloj godini podnio je tajnik […]

  today27/03/2023 4

  0%