play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

23. Topićev memorijal na Graberju

Tradicionalni, 23. po redu Memorijalni boćarski turnir Mladen Topić održao se u četvrtak, 30. svibnja na boćarskom terenu na Graberju. Turnir se održava u organizaciji Boćarskog kluba „HVIDR-a Varaždin“ u čast preminulog hrvatskog branitelja i jednog od osnivača kluba, Mladena Topića.

Dobrodošlicu natjecateljima uputio je gradonačelnik Grada Varaždina Neven Bosilj koji je istaknuo kako je ovaj turnir uz sportski karakter lijepi primjer zajedništva i prijateljstva kojeg njeguju sudionici.

Sudionici turnira bili su boćarski klubovi iz cijele Hrvatske: „Trpinjska cesta“ Vukovar, „Jozef“ Jarmina, Piramatovci, „Olimpija“ Osijek, „Otkos 10“ Grubišno Polje, „Bulin Pan“ Križevci, „Ponikve“ Zagreb i domaćin „HVIDR-a Varaždin“, a pobjednik je „Bulin Pan“ Križevci.

Podršku u organizaciji turnira dali su Grad Varaždin, Zajednica sportskih udruga grada Varaždina, HVIDR-a Varaždin, Badel 1862 Zagreb i drugi sponzori kojima organizatori zahvaljuju na kontinuiranoj potpori.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Varaždin

  Održana 8. sjednica varaždinskog Gradskog vijeća

    Osma sjednica Gradskog vijeća Grada Varaždina sazvana po hitnom postupku održala se u četvrtak u palači Herzer, uz prisustvo 16 vijećnika. Predsjednik Gradskog vijeća Grada Varaždina Lovro Lukavečki utvrdio je dnevni red s jednom točkom: Prijedlog odluke o izboru najpovoljnije ponude za zakup poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske na području Grada Varaždina.   Razlog hitnosti ove sjednice sadržan je u činjenici da je Odluku potrebno donijeti kao preduvjet […]

  today03/05/2024 21

  0%