play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Općina Vinica isplaćuje po 200 kuna božićnice

Povodom božićnih blagdana,  u proračunu Općine Vinica i ove su godine osigurana financijska sredstva za isplatu jednokratnih potpora – božićnica našim umirovljenicima. Božićnice u iznosu od 200,00 kn isplatiti će se umirovljenicima čiji ukupni mirovinski prihodi (uključujući i inozemne)  ne prelaze iznos od 2.000,00 kn.

Pravo na isplatu potpore umirovljenici će ostvariti uz predočenje osobne iskaznice te zadnjeg odreska od mirovine ili izvoda s tekućeg računa iz kojeg je vidljiva uplata mirovinskih primanja.

Pravo na Božićnicu  ostvariti će i nezaposlene osobe starije od 50 godina s prebivalištem na području Općine Vinica,  prijavljene u evidenciju nezaposlenih  Hrvatskog zavoda za zapošljavanje dulje od 30 dana, a koje nemaju drugih primanja i nisu korisnici zajamčene minimalne naknade. Za ostvarivanje prava  potrebno je osim osobne iskaznice, dostaviti i potvrdu Zavoda za zapošljavanje.

Božićnica će biti na temelju rješenja ili uplatnice, isplaćena i odraslim  osobama  koje ostvaruju pravo na tuđu pomoć i njegu kao jedini prihod.

Jednokratne potpore – božićnice isplaćivati će se u prostorijama Općine Vinica od 20.-22. prosinca (ponedjeljak – srijeda) 2021. godine u vremenu od 12,00 – 14,00 sati, uz primjenu svih epidemioloških mjera te predočenje EU digitalne COVID putovnice ili negativnog nalaza pcr-testa ne starijeg od 24 sata.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Varaždin

  Dvije varaždinske osnovne škole prelaze na on line nastavu

  Danas, u ponedjeljak, 17. siječnja 2022. godine, Stožer civilne zaštite Grada Varaždina na prijedlog ravnatelja osnovnih škola i uz suglasnost osnivača, a s obzirom na epidemiološku situaciju, donio je odluku da se u VI. osnovnoj školi Varaždin i VII. osnovnoj školi Varaždin primjenjuje model C (on line) – svi učenici prate nastavu na daljinu i to od sutra, 18. siječnja do 28. siječnja 2022. godine.   Razlog donošenja ovakve Odluke […]

  today17/01/2022 2