play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Općina Vinica isplaćuje po 200 kuna božićnice

Povodom božićnih blagdana,  u proračunu Općine Vinica i ove su godine osigurana financijska sredstva za isplatu jednokratnih potpora – božićnica našim umirovljenicima. Božićnice u iznosu od 200,00 kn isplatiti će se umirovljenicima čiji ukupni mirovinski prihodi (uključujući i inozemne)  ne prelaze iznos od 2.000,00 kn.

Pravo na isplatu potpore umirovljenici će ostvariti uz predočenje osobne iskaznice te zadnjeg odreska od mirovine ili izvoda s tekućeg računa iz kojeg je vidljiva uplata mirovinskih primanja.

Pravo na Božićnicu  ostvariti će i nezaposlene osobe starije od 50 godina s prebivalištem na području Općine Vinica,  prijavljene u evidenciju nezaposlenih  Hrvatskog zavoda za zapošljavanje dulje od 30 dana, a koje nemaju drugih primanja i nisu korisnici zajamčene minimalne naknade. Za ostvarivanje prava  potrebno je osim osobne iskaznice, dostaviti i potvrdu Zavoda za zapošljavanje.

Božićnica će biti na temelju rješenja ili uplatnice, isplaćena i odraslim  osobama  koje ostvaruju pravo na tuđu pomoć i njegu kao jedini prihod.

Jednokratne potpore – božićnice isplaćivati će se u prostorijama Općine Vinica od 20.-22. prosinca (ponedjeljak – srijeda) 2021. godine u vremenu od 12,00 – 14,00 sati, uz primjenu svih epidemioloških mjera te predočenje EU digitalne COVID putovnice ili negativnog nalaza pcr-testa ne starijeg od 24 sata.

 

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Dodjeljene potpore iz sredstava Zaklade za prevenciju kriminaliteta “Sveti Mihael”

  U Županijskoj palači u Varaždinu održano je svečano potpisivanje ugovora o dodjeli financijske potpore na području prevencije kriminaliteta iz sredstava Zaklade za prevenciju kriminaliteta „Sveti Mihael“ Varaždinske županije. Naime, početkom ožujka ove godine objavljen je Javni poziv za dodjelu novčanih sredstava za: preventivne aktivnosti, kampanje, programe ili projekte koje se kontinuirano provode određeno vrijeme i prepoznati su kao učinkoviti u prevenciji kriminaliteta, odnosno za nove preventivne aktivnosti, kampanje, programe ili […]

  today07/06/2023 5

  0%