play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Župan Stričak i pročelnik Huđek posjetili Prvu privatnu gimnaziju s pravom javnosti Varaždin

Župan Varaždinske županije Anđelko Stričak i pročelnik Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu i sport Miroslav Huđek u petak 22. ožujka posjetili su Prvu privatnu gimnaziju s pravom javnosti Varaždin.

U dvosatnom obilasku učenici su pokazali simulaciju nastave u učionici, ali i nastave u šumi koja se inače svakog petka izvodi u šumskoj učionici – Zelenom gnijezdu. Svoje aktivnosti i uspjehe predstavili su i polaznici Science programa, Arta i Business programa, kao i članice Volonterskog kluba, Prve pomoći i učeničke zadruge Philyra koji se pripremaju za skoru smotru učeničkih zadruga.

Pročelnik Huđek pohvalio je tehničku opremljenost škole, a nadasve moderni oblik nastave uz VR naočale. Najviše interesa izazvala je simulacija Model United Nations konferencije u kojoj su učenici pokazali iznimne vještine diplomacije, javnog nastupa i poznavanja engleskoga jezika. Prva privatna gimnazija u pripremi je MUN konferencije za 2025. godinu, a župan Stričak obećao je logističku podršku u organizaciji.

Na završetku susreta s učenicima pročelnik Huđek i župan Stričak pohvalili su trud i zalaganje učenika i nastavnika Prve privatne gimnazije uz poruku da kad se radi i uči s ljubavlju, ništa nije teško.

dav

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Poziv na iskaz interesa za Program POS-a u Općini Cestica

  Općina Cestica poziva sve građane da iskažu interes za sudjelovanje u programu POS-a, odnosno u programu društveno poticane stanogradnje. Nakon uspješno završenog programa POS-a, Općina Cestica prikuplja informacije o zainteresiranosti za izgradnju nove višestambene zgrade u Cestici. Društveno poticana stanogradnja je sustavno organizirana stanogradnja poticana javnim sredstvima radi zadovoljavanja stambenih potreba i poboljšanja kvalitete stanovanja što šireg kruga građana, kao i unaprjeđenja graditeljstva. Društveno poticana stanogradnja provodi se, izgradnjom stanova […]

  today05/12/2023 30

  0%