play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

“Zaželi za Petrijanec” ulazi u četvrtu fazu

Početnom konferencijom, u ponedjeljak je 24. lipnja započela 4. faza projekta „Zaželi za Petrijanec“ kojeg sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog provodi Općina Petrijanec.

Vrijednost projekta iznosi 480 tisuća eura, a kako navodi načelnik Općine Petrijanec, Željko Posavec, prethodne faze uspješno su realizirane.
Ovo je veliki projekt koji ima nekoliko ciljeva. Opći cilj je povećanje socijalne uključivosti, prije svega 69 korisnika koliko je danas uključeno u projekt, ali isto tako cilj je da se teže zapošljive žene zaposle. Još jedan od ciljeva jest pružiti potporu korisnicima u svakodnevnom životu. Dovoljno je samo da se s njima porazgovara, razveseli i to je smjer kojim trebamo ići. Korisnici su osobe starije od 65 godina i osobe s invaliditetom. Imamo 10 zaposlenih žena i to po prvi put na period od 32 mjeseca, umjesto dosadašnjih šest mjeseci – istaknuo je Posavec.

U prve tri provedene faze na području Općine Petrijanec bilo je ukupno više od 200 korisnika te 31 zaposlenica, dok je u novoj fazi IV zaposleno njih 10.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Ovogodišnji Theaterspiele okupio dosad najveći broj sudionika

  Već 19. puta Udruga za popularizaciju njemačkog jezika na području Republike Hrvatske „Europski kulturni krug – EKULT“ uz Osnovnu školu Vidovec i Općinu Vidovec organizirala je Dramske igre na njemačkom jeziku „Theaterspiele“. Svečano otvorenje 19. dramskih igara održano je u varaždinskom kazalištu, a dobrodošlicu gostima poželjeli su zamjenica župana Varaždinske županije Silvija Zagorec, pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Varaždina Danijela Vusić, načelnik Općine Vidovec Bruno Hranić, te ravnatelj […]

  today31/03/2023 125

  0%