play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Završeni radovi, Ulica Stjepana Vukovića ponovo dvosmjerna

Završeni su radovi u varaždinskoj Ulici Stjepana Vukovića koja je ponovo postala dvosmjerna. Nakon pomnog projektiranja, krajem rujna 2022. godine obavljeni su neophodni građevinski radovi i postavljena nova prometna signalizacija koja sada omogućava promet u oba smjera.

Kako ističu iz Grada Varaždina ovakvo rješenje moglo se napraviti odmah. „Ovo novo rješenje napravljeno je na zahtjev mnogobrojnih nezadovoljnih građana tog kvarta koji su zbog prijašnjeg nekvalitetnog rješenja morali raditi krug kroz cijeli kvart. Zahvatom su se sačuvala gotovo sva parkirna mjesta zbog kojih se ranije zabranio dvosmjerni promet. Sada smo to ispravili na zadovoljstvo građana. Tim potezom također smo umirili promet. Dvosmjerni dio ulice postao je zapravo sporedna ulica pa više neće biti moguće voziti brzo jer su ranije vozači ubrzavali na ravnom dijelu jednosmjerne ulice. Svjesni smo problema parkiranja u tom kvartu pa ćemo i nadalje u suradnji s predstavnicima stanara i struke tražiti rješenja koja će biti prihvatljiva za sve građane tog kvarta.” – priopćili su iz gradske uprave.

Konačni troškovnik nije završen, no cijena projektiranja, građevinskih radova i signalizacije je oko 38.000 kuna.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Razno

  Varaždinska županija će i ove godine imati predstavnike na Svjetskom kulinarskom kupu

  Varaždinska županija će i ove godine imati svoje predstavnike na Svjetskom kulinarskom kupu u Luksemburgu, najprestižnijem i najvećem svjetskom ekipnom kuharskom natjecanju koje se održava od 26. do 30. studenoga. Uoči odlaska u Luksemburg prijem za članove Regionalnog tima Varaždinske županije je u Županijskoj palači priredila zamjenica župana Silvija Zagorec zajedno s pročelnikom Upravnog odjela za poljoprivredu i zaštitu okoliša dr. sc. Dragutinom Vincekom i pročelnikom Upravnog odjela za gospodarstvo […]

  today22/11/2022 12

  0%