play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Završeni radovi na rekonstrukciji Zadarske ulice i uređen prolaz u Trakošćanskoj

Gradonačelnik Grada Varaždina Neven Bosilj, zamjenik gradonačelnika Miroslav Marković i predsjednik Gradskog vijeća Lovro Lukavečki u utorak su obišli Zadarsku ulicu u Grabanicama u kojoj su završeni radovi na rekonstrukciji te ulice. Izvršeno je ispravljanje krivine na samom prilazu Grabanicama, dodana još jedna prometna traka te je u nastavku Zadarske ulice uređeno novo parkiralište s 28 novih parkirnih mjesta.

Gradonačelnik Neven Bosilj naglasio je kako Grabanice konačno, nakon što su godinama bile zapuštene, dobivaju obrise uređenog i urednog gradskog kvarta koji je privlačan mladima i mladim obiteljima.
Vjerujem da su naši građani u Grabanicama zadovoljni jer činimo sve da se ovaj kvart primjereno i planski širi, da ima svu potrebnu infrastrukturu i da se stanovnici osjećaju ugodno, a to nam je najvažnije – rekao je gradonačelnik. Dodao je da veliku zaslugu imaju gradski vijećnici, Josip Garić i predsjednik Gradskog vijeća Lovro Lukavečki koji žive u tom kvartu te su inicirali rješavanje ovog problema.

Gradonačelnik je obišao i novouređeni nogostup u prolazu između Trakošćanske ulice i Ulice Stanka Vraza za koji građani godinama traže da se uredi.
Ovaj prolaz već desetljećima koriste brojni sugrađani i sada je konačno nogostup primjereno uređen i asfaltiran, a uskoro će se nadovezati na novouređenu, jednu od najprometnijih ulica u gradu, Ulicu Stanka Vraza – kazao je gradonačelnik Bosilj.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Varaždin

  Grad Varaždin nabavlja 325 polupodzmenih spremnika koji će biti smješteni na 65 lokacija

  Do kraja iduće godine, a najkasnije za 18 mjeseci, stanari višestambenih zgrada u Varaždinu otpad će razvrstavati u polupodzemne spremnike. Rečeno je to danas prilikom potpisivanja Ugovora o nabavi i isporuci polupozmenih spremnika za prikupljanje komunalnog otpada, a kojim je napravljen prvi korak prema modernom sustavu prikupljanja i metrike komunalnog otpada. Zasad je Grad Varaždin naručio 325 polupodzmenih spremnika koji će biti smješteni na 65 lokacija, s tim da će […]

  today18/10/2022 61

  0%