play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Vrijedne članice „Svibovečkog zvona” i ove godine predstavile svoje ručne radove

Udruga žena „Svibovečki zvon” i ove je godine uoči Uskrsa u Društvenom domu u Svibovcu organizirala tradicionalnu proljetnu izložbu na kojoj je njihova članica Marica Zorman izložila svoje ručne radove.

 

Izložba je i ove godine privukla velik broj mještana Svibovca, a podržala ju je i sama gradonačelnica Varaždinskih Toplica Dragica Ratković koja je izrazila zadovoljstvo što članice „Svibovečkog zvona” nastavljaju njegovati tradiciju.

 

– Grad Varaždinske Toplice uvijek rado podržava sve aktivnosti svojih vrijednih udruga, osobito kada je riječ o događajima kojima se promoviraju naši običaji, kultura i baština. Drago mi je što naša Udruga žena „Svibovečki zvon” veliku pažnju pridaje očuvanju tradicije zahvaljujući čemu  sve ovo neće biti zaboravljeno – rekla je gradonačelnica Ratković čestitavši članicama „Svibovečkog zvona” na organizaciji još jedne uspješne izložbe.

 

Posjetitelji su mogli razgledati i kupiti ručno izvezene stolnjake, nadstolnjake, tabletiće, pokrivala za košare u kojima se nosi hrana na posvetu i još štošta drugo, a sve je djelo dugogodišnje članice „Svibovečkog zvona” Marice Zorman.

 

Uz gradonačelnicu Ratković i brojne mještane, izložbu je svojim dolaskom podržala i poduzetnica Bernarda Cecelja.

 

 

 

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  U Gornjem Vratnu u općini Cestica puštena u pogon punionica električnih vozila

  HEP-ova mreža ELEN punionica prostire se na području svih 20 županija i Grada Zagreba te pokriva sve autoceste i druge važne cestovne pravce u Hrvatskoj, gradska središta i turistička odredišta, uključujući i više otoka. Na HEP-ovim se punionicama istovremeno može puniti više od 400 električnih automobila, odnosno polovine svih registriranih električnih automobila u Hrvatskoj. Korisnici električnih vozila trenutno imaju osiguranu pokrivenost infrastrukturom na području cijele Republike Hrvatske, a Varaždinska županija […]

  today06/05/2021 102

  0%