play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Vrijedna donacija tvrtke Gumiimpex-GRP Atletskom klubu Sloboda

Varaždinska tvrtka GUMIIMPEX GRP donirala je Atletskom klubu “Sloboda” mobilnu atletsku stazu koja će značajno unaprijediti kvalitetu treninga članova AK Sloboda. Naime, radi se o inovativnom rješenju mobilne atletske staze sa potrebnim certifikatima World Athletics-a, koja je donirana Atletskom klubu Sloboda, a služiti će za promociju atletike u školama diljem Varaždinske županije.

U Gumiimpex-u uvijek težimo podržati lokalne inicijative i sportske klubove koji promiču zdrav način života, timski duh i sportske vrijednosti. Počašćeni smo što možemo sudjelovati u ovakvom projektu koji je bitan ne samo za Atletski klub Sloboda, već i za cijelu našu zajednicu. Vjerujem da će ova donacija dodatno osnažiti Atletski klub Sloboda te da će oni nastaviti nizati uspjehe, samim time i inspirirati buduće atletske zvijezde – istaknuli su predstavnici tvrtke Gumiimpex-GRP prilikom predaje donacije na Stadionu Sloboda.

Na donaciji se zahvalio predsjednik AK Sloboda, Stjepan Smernjak, koji je naglasio kako trenutno u klubu trenira gotovo 200 atletičarki i atletičara, dok atletsku školu polazi oko 120 članova. Da bi klub nastavio s postizanjem odličnih rezultata Smernjak ističe kako je potrebno imati dobro posloženu klupsku strukturu u svim segmentima. Jedan od prioriteta Slobode je uključivanje što većeg broja djece u atletiku, a rješenje je pronađeno u provođenju zanimljivog projekta, rekao je Smernjak podsjećajući na najavu kluba na početku natjecateljske sezone na otvorenom:

Da bismo proširili bazu darovite djece, pokrenuli smo projekt „Atletika na kućnom pragu”, a kojim smo u nekoliko osnovnih škola Varaždinske županije osnovali područne odjele naše atletske škole. Koristi od takvog pristupa su višestruke, a upravo će ova donacija mobilne atletske staze biti važan dio tog projekta – zaključio je Smernjak, uz kojeg su na primopredaji donacije bili vrhunska hrvatska i svjetska atletičarka Jana Koščak te njen trener i glavni tajnik Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina Patrik Koščak.

Inače, mobilna atletska staza upravo će ovih dana biti u funkciji i to 29. svibnja kada će se staza koristiti za izradu skakališta za tradicionalni “KORZO JUMP”, koji je na rasporedu od 18 sati.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Razno

  Novomarofski lovci, uz pomoć Grada, nastavljaju ulagati u kvalitetnije uvjete za rad

  Novomarofski lovci ove godine obilježavaju velikih 95 godina rada, a uz redovne aktivnosti, kao što su briga o divljači i okolišu, Lovačko društvo „Vepar” kontinuirano vodi brigu i ulaže značajna sredstva u uređenje infrastrukture kod svoje lovačke kuće u Oštricama. Naime, uz pomoć Grada Novog Marofa društvo je nabavilo kosilicu za košnju trave oko lovačke kuće, a pored nje niknulo je i novo spremište za alat, sve s ciljem da […]

  today04/04/2023 37

  0%