play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Sa 2,43 promila prometni recidivist vozio ukradeni autobus

 

 

U utorak, oko 17 sati i 30 minuta u Ivanečkom Naselju su policijski službenici u kontroli prometa zaustavili autobus kojim je upravljao 56-godišnjak pod utjecajem alkohola od 2.43 promila, za vrijeme kada mu je ukinuta i oduzeta vozačka dozvola te izrečena zabrana polaganja vozačkog ispita. S obzirom da je navedeni višestruki počinitelj prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama uhićen je i priveden u Policiju te je privremeno oduzeto vozilo kojim je upravljao. Provjerom je utvrđeno da je navedeni autobus otuđen u Vrbovcu između 7. i 8. travnja. U tijeku je kriminalističko istraživanje.

 

U Podravskoj ulici u Varaždinu, jučer su policijski službenici u kontroli prometa zaustavili osobni automobil kojim je upravljao 20-godišnjak. Prilikom kontrole posumnjalo se u tehničku neispravnost vozila te je vozilo prepraćeno na izvanredni tehnički pregled. Izvršenim izvanrednim tehničkim pregledom na osobnom automobilu utvrđeno je više opasnih tehničkih nedostataka, te je nakon izvršenog izvanrednog tehničkog pregleda vozilo isključeno iz prometa, a protiv 20-godišnjaka je podnijet obavezni prekršajni nalog.

 

U Čukovcu je jučer nepoznati počinitelj provalio u kuću u vlasništvu 70-godišnjaka te otuđio novac i zlatni nakit. Materijalna šteta procjenjuje se na oko 1.200 eura. Također jučer, u provala se dogodila i u Maruševcu gdje je nepoznati počinitelj iz kuće u vlasništvu 73-godišnjakinje otuđio novac. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko stotina eura. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja navedenih kaznenih djela.

 

 

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su kaznenu prijavu 63-godišnjakinje zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela prijevare. Ona je u razdoblju od prosinca 2021. godine do ožujka 2024. godine, putem jedne društvene mreže kontaktirala sa nepoznatom osobom koja ju je lažnim prikazivanjem činjenica dovela u zabludu da će dobiti donaciju u iznosu od 250 tisuća eura, nakon čega je 63-godišnjakinja uplatila različite iznose novca na ime rješavatelja ugovora i prijenosa novca za isplatu donacija. Visina materijalne štete procjenjuje se oko 10 tisuća eura. Policijski službenici traže počinitelja.

 

 

 

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Župan Stričak u Općini Cestica s načelnikom Korotajem o zajedničkim projektima na području Općine

  U sklopu posjeta Općini Cestica, župan Varaždinske županije Anđelko Stričak se u sjedištu općine susreo s načelnikom općine Mirkom Korotajem i njegovim suradnicima, predsjednikom Općinskog vijeća Darkom Majhenom, ujedno i županijskim pročelnikom Upravnog odjela za gospodarstvo i europske poslove, te djelatnicima Jedinstvenog Upravnog odjela. Sastanku su nazočili i ravnatelj ŽUC-a Tomislav Osonjački, njegov pomoćnik ,ujedno i županijski vijećnik Krunoslav Lukačić, općinska vijećnica Sandra Županić, Tomislav Sokolić, zamjenik pročelnika Upravnog odjela […]

  today29/05/2024 1

  0%