play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Vodstvo Općine Sračinec obišlo radove na dogradnji dječjeg vrtića

Načelnik Općine Sračinec Božidar Novoselec i predsjednik Općinskog vijeća Općine Sračinec Krunoslav Lukačić, obišli su radove na dogradnji dječjeg vrtića koji su u tijeku. Tom su se prilikom s izvođačima radova i nadzornim inženjerima upoznali s dinamikom radova na ovom kapitalnom objektu.

Radovi su započeli nedavno i već se vide obrisi novog dijela vrtića. Ovom dogradnjom dječjeg vrtića dobit ćemo prostor za četiri nove odgojne skupine, sanitarije, dvije terase i strojarnicu. Radovi napreduju odlično, završeni su temelji, a uskoro nas čeka i betoniranje deke na koju dolaze montažne zgrade – istaknuo je načelnik Novoselec.

Ukupna površina ove druge dogradnje vrtića je oko 470 m2 zatvorenog dijela, odnosno 582 m2 ukupno. Radovi na betoniranju bit će završeni prije ljeta, a u listopadu se očekuje završno montiranje prostorija. Nakon toga, bit će uređen okoliš i proširena zelena površina oko vrtića.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Varaždin

  Najavljena je 5. sjednica Gradskog vijeća Grada Varaždina

  Gradonačelnik Varaždina Neven Bosilj i predsjednica Gradskog vijeća Zdravka Grđan održali su konferenciju za medije na kojoj je najavljena iduća sjednica, a dotaknuli su se i aktualne tematike HNK u Varaždinu. U nastavku donosimo priopćenje: Dana 20.10.2021. godine sazvana je 5.sjednica Gradskog vijeća u Velikoj koncertnoj dvorani Hrvatskog narodnog kazališta s početkom u 13 sati. Za razliku od prethodne tri radne sjednice, dnevni red je sveden na 8 točaka dnevnog […]

  today11/10/2021 111

  0%