play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Varteksov nogomet za svakoga: Radionica ‘Prevencija nasilja u sportu i fair play’

Kroz ovu godinu održavale su se radionice psihologa s temom ‘Prevencija nasilja u sportu i fair play’.
U današnje vrijeme događa se da su roditelji preokupirani poslom i nemaju vremena baviti se vlastitom djecom te više utjecati na njihov odgoj i obrazovanje. Mladi su zato prepušteni ulici i negativnim utjecajima, a postoji i veoma jak utjecaj nasilnih i agresivnih skupina od kojih niti naše društvo nije pošteđeno. Stoga je važno organizirati odgovarajuće aktivnosti i njihovu edukaciju.
Kroz projekt ‘Varteksov nogomet za svakoga’, odnosno radionice o prevenciji nasilja u sportu i fair playu koje je sufinanciralo Ministarstvom turizma i sporta jest dati doprinos vraćanju sporta pravim vrijednostima koliko je to moguće. U prave vrijednosti svakako ne spada nasilje, huliganizam i agresivnost, već fair-play, zdrav razvitak tijela i duha i sve drugo što to prati.
Radionice su svojevrsni pokušaj sublimacije, pretvaranja nekakve negativne energije i nagona u nešto pozitivno poput bavljenja sportom.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Politika

  Mladen Blaško kreće u utrku za još jedan mandat

  U jednoj od najmanjih općina u Varaždinskoj županiji danas se predstavio Mladen Blaško, HNS-ov kandidat za načelnika općine Klenovnik. Tu su još bili prisutni i Predrag Štromar, saborski zastupnik, Marijan Škvarić, v.d. predsjednika ŽO HNS Varaždinske županije, zamjenica načelnika Sanja Kolenko te kolege načelnici. Kandidat HNS-a za župana Varaždinske županije Krunoslav Lukačić izrazio je zadovoljstvo što se Mladen Blaško odlučio za još jedan mandat te poručio: „Ovaj tjedan bili smo […]

  today16/04/2021 28