play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Varteksov nogomet za svakoga: Radionica ‘Prevencija nasilja u sportu i fair play’

Kroz ovu godinu održavale su se radionice psihologa s temom ‘Prevencija nasilja u sportu i fair play’.
U današnje vrijeme događa se da su roditelji preokupirani poslom i nemaju vremena baviti se vlastitom djecom te više utjecati na njihov odgoj i obrazovanje. Mladi su zato prepušteni ulici i negativnim utjecajima, a postoji i veoma jak utjecaj nasilnih i agresivnih skupina od kojih niti naše društvo nije pošteđeno. Stoga je važno organizirati odgovarajuće aktivnosti i njihovu edukaciju.
Kroz projekt ‘Varteksov nogomet za svakoga’, odnosno radionice o prevenciji nasilja u sportu i fair playu koje je sufinanciralo Ministarstvom turizma i sporta jest dati doprinos vraćanju sporta pravim vrijednostima koliko je to moguće. U prave vrijednosti svakako ne spada nasilje, huliganizam i agresivnost, već fair-play, zdrav razvitak tijela i duha i sve drugo što to prati.
Radionice su svojevrsni pokušaj sublimacije, pretvaranja nekakve negativne energije i nagona u nešto pozitivno poput bavljenja sportom.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Kultura

  Premijera predstave Jean – Baptista Moliera ” Tartuffe, Tartuffe, Tartuffe” u HNK -a Varaždin 17. prosinca

  Nova predstava doživjet će svoju premijeru u Varaždinskom kazalištu u petak 17. prosinca. Riječ je klasičnom djelu Jena- Baptista Moliera „Tartuffe, Tartuffe, Tartuffe"“ . Veliki glumački ansambl HNK-a u Varaždinu na čelu s redateljem Ivanom Plazibatom publici će pokušati dočarati poznati klasik u novom izdanju na način da su predstavi udahnuli život i drugačiji pristup prema kojem se ne može isti čas naslutiti što će se u tijeku predstave događati. […]

  today15/12/2021 67

  0%