play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Varteksov nogomet za svakoga: Radionica ‘Prevencija nasilja u sportu i fair play’

Kroz ovu godinu održavale su se radionice psihologa s temom ‘Prevencija nasilja u sportu i fair play’.
U današnje vrijeme događa se da su roditelji preokupirani poslom i nemaju vremena baviti se vlastitom djecom te više utjecati na njihov odgoj i obrazovanje. Mladi su zato prepušteni ulici i negativnim utjecajima, a postoji i veoma jak utjecaj nasilnih i agresivnih skupina od kojih niti naše društvo nije pošteđeno. Stoga je važno organizirati odgovarajuće aktivnosti i njihovu edukaciju.
Kroz projekt ‘Varteksov nogomet za svakoga’, odnosno radionice o prevenciji nasilja u sportu i fair playu koje je sufinanciralo Ministarstvom turizma i sporta jest dati doprinos vraćanju sporta pravim vrijednostima koliko je to moguće. U prave vrijednosti svakako ne spada nasilje, huliganizam i agresivnost, već fair-play, zdrav razvitak tijela i duha i sve drugo što to prati.
Radionice su svojevrsni pokušaj sublimacije, pretvaranja nekakve negativne energije i nagona u nešto pozitivno poput bavljenja sportom.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Stiglo je policijsko priopćenje o subotnjem narušavanju reda i mira

  Stiglo je i službeno policijsko priopćenje vezano uz incident u kojem je sudjelovao i varaždinski župan Anđelko Stričak. Kako se navodi, u subotu, 24. rujna oko 3 sata i 20 minuta na terasi ugostiteljskog objekta u ulici Ivana Padovca u Varaždinu, došlo je do narušavanja javnog reda i mira od strane dvojice muškaraca starosti 24 i 49 godina. Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su obojica počinili prekršaje iz članka […]

  today27/09/2022 53

  0%