play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Varteksov nogomet za svakoga: Radionica ‘Prevencija nasilja u sportu i fair play’

Kroz ovu godinu održavale su se radionice psihologa s temom ‘Prevencija nasilja u sportu i fair play’.
U današnje vrijeme događa se da su roditelji preokupirani poslom i nemaju vremena baviti se vlastitom djecom te više utjecati na njihov odgoj i obrazovanje. Mladi su zato prepušteni ulici i negativnim utjecajima, a postoji i veoma jak utjecaj nasilnih i agresivnih skupina od kojih niti naše društvo nije pošteđeno. Stoga je važno organizirati odgovarajuće aktivnosti i njihovu edukaciju.
Kroz projekt ‘Varteksov nogomet za svakoga’, odnosno radionice o prevenciji nasilja u sportu i fair playu koje je sufinanciralo Ministarstvom turizma i sporta jest dati doprinos vraćanju sporta pravim vrijednostima koliko je to moguće. U prave vrijednosti svakako ne spada nasilje, huliganizam i agresivnost, već fair-play, zdrav razvitak tijela i duha i sve drugo što to prati.
Radionice su svojevrsni pokušaj sublimacije, pretvaranja nekakve negativne energije i nagona u nešto pozitivno poput bavljenja sportom.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Razno

  Nastavljena tradicija Fašnika v Svibovcu

  U Svibovcu Podravskom nastavljena je tradicija duža od 150 godina. Jučer je naime održan Fašnik v Svibovcu, koji je ponovno na ulice izvukao mnogobrojne mještane i njihove goste. I dok mnoga druga mjesta svoje poklade održavaju i više tjedana unaprijed, u Svibovcu Podravskom je sve po pravilu - fašnik je u utorak, dan prije Pepelnice kojom započinje korizma. Fašnik je održan u organizaciji Udruge za očuvanje starih običaja Črepičar iz […]

  today02/03/2022 115

  0%