play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Varaždinski županijski SDP osnovao Koordinaciju za komunal

Rješavanje aktualnih problema važnih za kvalitetu života građana i dalje je jedan od temelja djelovanja varaždinske Županijske organizacije te gradskih i općinskih organizacija SDP-a. Tako su se u ponedjeljak sastali predsjednici gradskih i općinskih organizacija stranke u Varaždinskoj županiji, s temom komunalne problematike. Donijeta je odluka o osnivanju Koordinacije za komunal na čelu koje će biti Željko Posavec.

Cilj osnivanja ovog tijela je međusobno informiranje i koordinacija vezano za probleme kao što su odvoz otpada, kanalizacija, odvodnja oborinskih voda, rasvjeta i ostali komunalni problemi, čije je rješavanje preduvjet podizanja razine kvalitete života građana na području jedinica lokalne samouprave. „Upravo iz razloga što su u posljednje vrijeme česte dezinformacije kada je riječi o ovoj vrlo važnoj temi, Koordinacija će doskočiti plasiranju neistina u javnost te pomoći u rješavanju problema. Zauzimat ćemo se da se što prije riješe problemi koji su najvažniji za život građana” – istaknula je predsjednica Županijske organizacije SDP-a Barbara Antolić Vupora.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Radovi na aglomeraciji u Varaždinskim Toplicama idu kraju

  U petak je u Varaždinskim Toplicama održan sastanak na temu sustava odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda Aglomeracije Varaždinske Toplice te su obiđeni radovi. Sastanku su prisustvovali gradonačelnica Varaždinskih Toplica Dragica Ratković, župan Varaždinske županije Anđelko Stričak, zamjenik generalnog direktora Hrvatskih voda Davor Vukmirić i direktor Varkoma Željko Bunić. Projekt aglomeracije obuhvaća područje grada Varaždinskih Toplica i naselja Tuhovec, Lukačevec Toplički, Svibovec i Jalševec Svibovečki. Izgradnjom i rekonstrukcijom sustava odvodnje te […]

  today08/11/2021 35