play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Varaždinski županijski SDP osnovao Koordinaciju za komunal

Rješavanje aktualnih problema važnih za kvalitetu života građana i dalje je jedan od temelja djelovanja varaždinske Županijske organizacije te gradskih i općinskih organizacija SDP-a. Tako su se u ponedjeljak sastali predsjednici gradskih i općinskih organizacija stranke u Varaždinskoj županiji, s temom komunalne problematike. Donijeta je odluka o osnivanju Koordinacije za komunal na čelu koje će biti Željko Posavec.

Cilj osnivanja ovog tijela je međusobno informiranje i koordinacija vezano za probleme kao što su odvoz otpada, kanalizacija, odvodnja oborinskih voda, rasvjeta i ostali komunalni problemi, čije je rješavanje preduvjet podizanja razine kvalitete života građana na području jedinica lokalne samouprave. „Upravo iz razloga što su u posljednje vrijeme česte dezinformacije kada je riječi o ovoj vrlo važnoj temi, Koordinacija će doskočiti plasiranju neistina u javnost te pomoći u rješavanju problema. Zauzimat ćemo se da se što prije riješe problemi koji su najvažniji za život građana” – istaknula je predsjednica Županijske organizacije SDP-a Barbara Antolić Vupora.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Nagrađeni dječji radovi na likovnom i foto natječaju povodom 500 godina Gradske vijećnice

  Grad Varaždin Povodom 500. godišnjice Gradske vijećnice, raspisao je likovni natječaj za djecu 5-7 godina (starije vrtićke skupine) te učenike nižih razreda osnovnih škola i posebnih odgojno-obrazovnih ustanova, a za učenike viših razreda varaždinskih osnovnih škola i posebnih odgojno-obrazovnih ustanova na foto natječaj. Pristiglo je više od stotinu radova, a tročlana povjerenstva za likovne radove (Paula Banić, Elizabeta Igrec te Emanuela Grđan), te za foto radove (Siniša Sović, Dražen Dretar […]

  today30/11/2023 20

  0%