play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Varaždinski županijski SDP osnovao Koordinaciju za komunal

Rješavanje aktualnih problema važnih za kvalitetu života građana i dalje je jedan od temelja djelovanja varaždinske Županijske organizacije te gradskih i općinskih organizacija SDP-a. Tako su se u ponedjeljak sastali predsjednici gradskih i općinskih organizacija stranke u Varaždinskoj županiji, s temom komunalne problematike. Donijeta je odluka o osnivanju Koordinacije za komunal na čelu koje će biti Željko Posavec.

Cilj osnivanja ovog tijela je međusobno informiranje i koordinacija vezano za probleme kao što su odvoz otpada, kanalizacija, odvodnja oborinskih voda, rasvjeta i ostali komunalni problemi, čije je rješavanje preduvjet podizanja razine kvalitete života građana na području jedinica lokalne samouprave. „Upravo iz razloga što su u posljednje vrijeme česte dezinformacije kada je riječi o ovoj vrlo važnoj temi, Koordinacija će doskočiti plasiranju neistina u javnost te pomoći u rješavanju problema. Zauzimat ćemo se da se što prije riješe problemi koji su najvažniji za život građana” – istaknula je predsjednica Županijske organizacije SDP-a Barbara Antolić Vupora.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Kultura

  Osvježenje na hrvatskoj opernoj sceni – upoznajte mezzosopranisticu Margaretu Matišić

  Hrvatska operna scena dobiva pravo osvježenje u mladoj mezzosopranistici, Varaždinki Margareti Matišić. Već dobro poznata u opernim krugovima, Margareta se ovih dana užurbano priprema za nastupe u operama Medij i Carmen Hrvatskog narodnog kazališta gdje ćemo ju imati prilike gledati ove zime. Uz zahtjevne probe, ambiciozna Margareta gradi impresivnu glazbenu karijeru paralelno pjevajući u još dodatne tri opere, u premijernoj Verdijevoj Traviati i Evgenij Onjegin, Petra Iljiča Čajkovskog, te u […]

  today07/12/2021 94

  0%