play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Varaždinski učenici primili nagrade za svoje uspjehe

Gradonačelnik Grada Varaždina Neven Bosilj u srijedu je u Gradskoj sportskoj dvorani Varaždin u Graberju na prigodnoj svečanosti čestitao i uručio nagrade najboljim učenicima varaždinskih osnovnih škola u školskoj godini 2023./2024.

Nagrađeni su učenici koji su na županijskim natjecanjima osvojili prvo mjesto i/ili prvo, drugo ili treće mjesto na državnim natjecanjima. Od čak 235 najboljih učenika, 60 ih je ostvarilo vrhunske rezultate u pojedinačnim natjecanjima kao što su matematika, fizika, kemija, informatika, tehnička kultura, engleski jezik i drugo, dok je 175 učenika svoj uspjeh iskazalo u ekipnim natjecanjima, najviše iz područja sporta. Za uspjeh nagrađenih učenika zaslužni su i njihovi mentori i to ukupno njih 41 iz svih varaždinskih škola.

Gradonačelnik je svim učenicima uručio zahvalnice i carnet-ulaznice za Gradske bazene Varaždin, dok su učenici iz pojedinačnih natjecanja dobili i pametne boce za vodu. Bočicama se želi pokazati važnosti hidratacije u svakodnevnom životu, što je praktičan dodatak uz uvođenje pravilne prehrane u varaždinskim osnovnim školama putem projekta „Čarobna osmica“. Svim mentorima uručene su zahvalnice, carnet-ulaznice za Gradske bazene Varaždin te knjige varaždinskih autora.

Uručili smo nagrade učenicima i mentorima koji su ostvarili najbolje rezultate kako bi im čestitali za dodatan trud koji su uložili i kako bi ih motivirali da i dalje budu uspješni i ulažu u svoje znanje i nova postignuća. Ponosimo se s ovom djecom i zahvaljujemo njihovim mentorima što ih potiču da budu još bolji. Želimo svima mnogo sreće u daljnjem školovanju i radu – rekao je gradonačelnik Neven Bosilj.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Razno

  Raste broj računalnih prijevara

  Unazad nekoliko mjeseci Policijski službenici Policijske uprave varaždinske bilježe sve više kaznenih prijava građana koje se odnose na različite oblike prijevara putem Interneta. Prijevare se odnose na poziv u investiranje dionica, plemenitih metala, kriptovaluta i drugih vrijednosti. Obzirom na značajni porast vrijednosti kriptovaluta (Bitcoin, Ethereum, Tether i dr.), iste postaju najčešći predmet investicijskih prijevara. Tako su 24. ožujka policijski službenici Policijske uprave varaždinske zaprimili kaznenu prijavu 64-godišnjaka iz Varaždina, zbog […]

  today26/03/2021 28

  0%