play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Varaždinski HNS traži hitno uklanjanje dviju rampa kod Sveučilišta Sjever

Stanari jednog od najprometnijih i najfrekventnijih kvartova u Gradu Varaždinu, POS naselja u Jalkovečkoj ulici ovih su dana postali taoci dviju rampi koje uzrokuju dodatne muke u ionako sve većem problemu s nedostatkom parkirnih mjesta.

 

Svjesni da danas gotovo svaka obitelj ima više automobila te da je POS naselje zbog svoje lokacije, ali i velikog broja sadržaja poput ljekarni, kafića, trgovina i sveučilišta sve privlačnija lokacija za doseljavanje mladih obitelji o čemu su puna usta svakoj lokalnoj vlasti, varaždinski HNS traži hitno rješavanje gorućeg problema s kojim se stanari, studenti i svi ostali građani suočavaju.

Sveučilište Sjever javno je parkiralište pretvorilo u privatno što se u uređenom gradu poput Varaždina ne smije i ne može događati. Zbog toga varaždinski HNS traži hitno uklanjanje rampi kojima je Sveučilište ogradilo javna parkirališna mjesta.

 

– Svi građani imaju pravo parkirati na javnim parkiralištima, kako stanari, tako i zaposlenici i studenti Sveučilišta Sjever. U vrijeme najvećih gužvi, na parkiralištu Sveučilišta nalazi se svega nekoliko automobila, dok ostala mjesta zjape prazna, a istovremeno studenti su se prisiljeni snalaziti, odnosno parkirati na ostalim lokacijama u naselju čime zauzimaju mjesta stanarima. Budući da je riječ o javnom parkiralištu koje je u vlasništvu Grada Varaždina, tražimo hitno uklanjanje rampi kako bi se zadovoljile potrebe i stanara i studenata i zaposlenika Sjevera – poručuje Igor Klopotan, predsjednik gradskog HNS-a.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  U Lepoglavi dodijeljene gradske novčane potpore za 28 novorođenih beba

  Grad Lepoglava organizirao je u čitaonici Gradske knjižnice Ivana Belostenca u lepoglavskom Domu kulture prijem za roditelje novorođene djece na kojem je gradonačelnik Marijan Škvarić radosnim roditeljima uručio jednokratne gradske novčane potpore. Za razliku od prve ovogodišnje dodjele potpora kada je uručeno njih osam, ovog su puta uručene potpore za 28 novorođenih beba među kojima su, nakon dugog vremena u Lepoglavi rođene trojke i dvoje blizanaca. "Dodjela potpora za novorođene […]

  today22/10/2021 14

  0%