play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Varaždinske Toplice među prva četiri hrvatska grada prijatelja poduzetništva

U Varaždinske Toplice u utorak je stiglo novo, veliko i značajno priznanje. Naime, gradonačelnici Dragici Ratković u Ogulinu je uručena Povelja Grad prijatelj poduzetništva čime su se Varaždinske Toplice našle među prva četiri grada u Hrvatskoj koja nose ovu prestižnu titulu.

Povelju je u sklopu održavanja Dana poduzetništva Hrvatske premijero dodijelila poslovna zajednica Osjeti Hrvatsku, a činjenica da se Grad Varaždinske Toplice našao među samo četiri grada u Hrvatskoj koja će nositi titulu Grada prijatelja poduzetništva laska, ali i obvezuje.

Jedna od glavnih politika Grada je snažan razvoj poduzetništva što radi kroz aktivno potpomaganje poduzetničkih inicijativa. Istaknuvši kako joj je izuzetna čast primiti ovu povelju, gradonačelnica Ratković naglasila je kako Grad Varaždinske Toplice uvijek nastoji biti podrška svakog ideji, projektu i aktivnosti što je ovim priznanjem i prepoznato. „Ova povelja prepoznaje male, a zapravo velike vrijednosti koje zajednički vode istom cilju – rastu, razvoju i napretku poduzetništva i lokalne zajednice. Grad uvijek nastoji biti podrška svakoj ideji, projektu i aktivnosti koji na bilo koji način pridonose rastu i razvoju Varaždinskih Toplica zbog čega me ovo priznanje iznimno veseli” – rekla je gradonačelnica Ratković dodavši kako ih ova titula obvezuje da u razvoj poduzetništva ulažu još značajnija sredstva. Prošle godine, Grad Varaždinske Toplice ugostio je poduzetnike iz cijele Hrvatske na B2B susretima radi razvoja realnog tržišta, a kao i prijašnjih godina, i ove aktivno potpomaže inicijative za poticaj i održivost poduzetništva.

Spomenimo i kako su ove prestižne titule, uručene i gradovima Ogulinu, Zaprešiću i Pakracu koji su uz Grad Varaždinske Toplice postali jedina četiri hrvatska grada prijatelja poduzetništva.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  I ove godine u Općini Maruševec obilježavanje Dana otvorenih vrata udruga

  Cilj manifestacije jest približiti građanima i široj javnosti aktivnosti, programe i projekte od interesa za opće dobro koje udruge provode na području Općine Maruševec. Tim povodom, druženje članica i članova udruga s općinskog područja održat će se u subotu, 1. srpnja ove godine od 15 sati, a započeti će nastupom KUD-a Klaruš. Tada kreće i pripremanje raznih tradicijskih jela i specijaliteta dok će se sat kasnije održati prezentacija hajdinih sirnih […]

  today01/07/2023 153

  0%