play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Varaždinska županija domaćin članovima Koordinacije za protokol Hrvatske zajednice županija

 

U Županijskoj palači u Varaždinu u organizaciji Varaždinske županije i Hrvatske zajednice županija održani je susret voditelja protokola i službenika koji rade u uredima za protokol u hrvatskim županijama.

Kako je istaknuo Tomislav Pajtlar, voditelj Koordinacije za protokol Hrvatske zajednice županija, cilj ovakvih susreta je razmjena iskustva te  rješavanje potencijalnih nedoumica s kojima se protokolisti susreću u svojim svakodnevnim obavezama, od rasporeda sjedenja, redoslijeda pozdravljanja i držanja govora, pa sve do organizacije najsloženijih događaja poput posjete visokih domaćih i stranih izaslanstava.

 

Podršku radu članovima Koordinacije dao je i župan Varaždinske županije Anđelko Stričak naznačivši pritom važnu ulogu protokola kod organizacije i pripreme mnogih događaja kazavši kako je protokol svake institucije ili ustanove svojevrsni „prozor u svijet“.

 

U sklopu koordinacije, Tina Tödtling, bivša  šefica Protokola Predsjednice Republike Hrvatske održala je nazočnima prigodno predavanje na temu:“ Protokol događanja u praksi”, a u neformalnom dijelu članovi Koordinacije za protokol imali su prilike obići Centar za posjetitelje u Županijskoj palači u Varaždinu, te su razgledati izložbu “Bistra kaplja vrednija od zlata” u palači Herzer.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Razno

  Više od 18 tisuća eura za projekt „Razvoj pametnih i održivih rješenja u Gradu Novom Marofu”

  Digitalizacija rada gradske uprave te razvoj smart city koncepta, među prioritetima su brojnih jedinica lokalne samouprave, stoga je i osmišljen projekt „Razvoj pametnih i održivih rješenja u Gradu Novom Marofu”. Potvrda da je osmišljen i pripremljen dobro je odluka Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost da sufinancira ovaj projekt vrijedan gotovo 46 tisuća eura, a ugovor o sufinaciranju gradonačelniku Siniši Jenkaču u četvrtak su uručili ministrica zaštite okoliša i […]

  today19/07/2024 6

  0%