play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Varaždinska Arena već u teniskim bojama

Uređenje Gradske sportske dvorane – Arene Varaždin povodom predstojećeg susreta Davis Cupa između Hrvatske i Belgije u punom je zamahu! Igralište je već postavljeno i spremno će dočekati tenisače obiju reprezentacija kad u ponedjeljak dođu na prvi trening.

Preostalo je još postavljanje ograde, LED ekrana i slično, no i to će uskoro biti gotovo, pa će dvorana biti potpuno u teniskim bojama.

Hrvatska reprezentacija će prvi trening imati u ponedjeljak, kad se očekuje i dolazak belgijskog sastava, u kojem ipak neće biti Davida Goffina. Svojedobno sedmi igrač svijeta otkazao je nastup, a izbornik Steve Darcis je umjesto njega pozvao 22-godišnjeg Gauthiera Onclina.

 

U utorak 30. siječnja s početkom u 18:30 u dvorani će biti organiziran Dječji dan, a izvlačenje parova bit će u petak s početkom u 12 sati u Hrvatskom narodnom kazalištu. Tada će se saznati tko će otvoriti program u subotu, kada je prvi meč na rasporedu u 14 sati.

Ulaznice su u prodaji na poveznici https://www.ulaznice.hr/web/regular/15045068 Na raspolaganju su dnevne ulaznice po cijeni 10 eura, te komplet za oba dana, po cijeni od 15 eura.

 

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Kultura

  Otvorena izložba „Lupinizam – humanitarno za Udrugu Sunce“

  U prostorima Kulturnog centra „Ivan Rabuzin“ u Novom Marofu jučer je otvorena izložba Stephana Lupina naziva „Lupinizam – humanitarno za Udrugu Sunce“, udrugu koja radi s djecom i odraslima s teškoćama u razvoju. Uz prepoznatljive Lupinove izloške koje možete vidjeti na izložbi, na prodaju će biti 10 fotografija koje je Lupino darovao, a prihod od prodanih fotografija bit će namijenjen Udruzi Sunce iz Presečna kod Novog Marofa. Varaždinski umjetnik svjetskog […]

  today20/11/2021 104

  0%