play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Varaždinci i ove godine trče u dobrotvorne svrhe

Zajednica sportskih udruga Grada Varaždina u suradnji sa Sportskim klubom SRD315 Sjeverozapad, Funkcionalnim centrom Active Vita te pokroviteljstvom Grada Varaždina i ove godine organizira Humanitarnu utrku grada anđela.

Ovogodišnje, 4. izdanje, održat će se 13. svibnja u 11 sati sa startom na Kapucinskom trgu u Varaždinu, dok dječja utrka starta u 10.30 sati.

Budući da je za glavnu utrku već sada prijavljeno 430 trkača, a za dječju čak 50 mališana, organizatori pozivaju sve zainteresirane da požure sa svojim prijavama. Naime, za prvih 100 sudionika dječje utrke osigurani su startni broj, unikatna finišerska medalja, kao i poklon sponzora, dok prvih 500 sudionika glavne utrke, koji uplate startninu, dobivaju startni paket koji uključuje startni broj s čipom, elektronsko mjerenje vremena, bočicu vode s logom utrke, unikatnu finišersku medalju, poklon sponzora, okrjepu po dolasku na cilj te pratnju vozila hitne pomoći.

Minimalan iznos startnine iznosi 10 eura za glavnu utrku te 5 eura za dječju, a prikupljena sredstva namijenjena su Zakladi Vita – za pomoć djeci oboljeloj od malignih i drugih teških bolesti.

– Budite i vi dijelom „grada anđela“ i otrčite za one kojima je pomoć najpotrebnija – djecu koja se bore s teškim bolestima – poručuju organizatori.

Startninu je moguće uplatiti preko računa IBAN: HR3523600001502907846 otvorenom u Zagrebačkoj banci ili pak na dan utrke. Ako na dan utrke prvih 500 startnina bude rasprodano, ostali sudionici dobivaju samo startni broj sa čipom.

Nakon utrke i simboličnog proglašenja pobjednika u ženskoj i muškoj konkurenciji, organizatori su pripremili i zabavni dio programa gdje će se za dobru atmosferu pobrinuti DJ Jasmin Barbir.

Inače, idejni začetnik Humanitarne utrke grada anđela je Damir Habijan, a utrka će se ove godine održati četvrti puta u organizaciji Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina, Sportskog kluba SRD315 Sjeverozapad i Funkcionalnog centra Active Vita te uz pokroviteljstvo Grada Varaždina i podršku sponzora.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Odana počast poginulim i preminulim antifašistima

  Povodom Dana antifašističke borbe koji se svake godine obilježava 22. lipnja, izaslanstva Zajednice udruga antifašističkih boraca i antifašista Varaždinske županije, zatim Varaždinske županije, Grada Varaždina, PU varaždinske,  odala su počast poginulim i preminulim antifašistima kod Spomen kosturnice na varaždinskom Gradskom groblju. Tako su u pratnji pripadnika Husarske garde i Varaždinske građanske garde, a u ime Varaždinske županije počast odale zamjenica župana Silvija Zagorec i saborska zastupnica Nadica Dreven Budinski, dok su Grad Varaždin […]

  today21/06/2022 23

  0%