play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Varaždin posjetili članovi Hrvatske udruge profesionalaca kongresnog turizma

Varaždin je posjetilo desetak predstavnika turističkih agencija koje se bave kongresnim turizmom, a koji su u Varaždin stigli u organizaciji Hrvatske udruge profesionalaca kongresnog turizma i varaždinskog Hotela Turist, koji je i sam član navedene udruge.

Turistički su djelatnici u Varaždin stigli kako bi se upoznali s novim prostorima, projektima i idejama te pobliže upoznali destinaciju i njezine mogućnosti u razvoju kongresnog turizma.

Nakon obilaska novoobnovljenog Hotela Turist i posjeta vinariji Podrum Štrigova, gosti su razgledali povijesnu jezgru Varaždina. Direktorica Turističke zajednice grada Varaždina, Jelena Toth predstavila im je turističke potencijale Varaždina, s naglaskom na naše najpoznatije manifestacije, Špancirfest, Advent u Varaždinu i Varaždinske barokne večeri te doživljaje koje grad pruža gostima i turistima, od subotnje smjene gradske straže, glazbe na balkonima i orguljama u katedrali do gastro doživljaja.

Ravnatelj Gradskog muzeja Varaždin, Miran Bojanić Morandini predstavio je mogućnosti organizacije događanja u prostorima Gradskog muzeja, posebno u atraktivnom prostoru Starog grada.

Posjet Varaždinu gosti su završili obilaskom izložbe Dobar tek! u palači Herzer, te obećanjem da će se odazvati pozivu na jubilarni 25. Špancirfest.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Još danas razgledajte 1. Poljoprivredni sajam Agrofest u Srednjoj školi Arboretum Opeka

  U sklopu EU projekta "Uspostava Regionalnog centra kompetentnosti u poljoprivredi" Srednja škola Arboretum Opeka organizirala je 1. Poljoprivredni sajam Agrofest koji je u petak, 7. listopada svečano otvoren.   Tijekom dva dana posjetitelji imaju priliku vidjeti 40-ak izlagača iz Varaždinske i susjednih županija. Izloženi su traktori i poljoprivredna mehanizacija s opremom i repromaterijalima u poljoprivredi, a predstavljaju se OPG-ovi te eko proizvođači s vlastitom voćarskom, povrćarskom, vinarskom i pčelarskom proizvodnjom. […]

  today08/10/2022 32

  0%