play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Varaždin posjetili članovi Hrvatske udruge profesionalaca kongresnog turizma

Varaždin je posjetilo desetak predstavnika turističkih agencija koje se bave kongresnim turizmom, a koji su u Varaždin stigli u organizaciji Hrvatske udruge profesionalaca kongresnog turizma i varaždinskog Hotela Turist, koji je i sam član navedene udruge.

Turistički su djelatnici u Varaždin stigli kako bi se upoznali s novim prostorima, projektima i idejama te pobliže upoznali destinaciju i njezine mogućnosti u razvoju kongresnog turizma.

Nakon obilaska novoobnovljenog Hotela Turist i posjeta vinariji Podrum Štrigova, gosti su razgledali povijesnu jezgru Varaždina. Direktorica Turističke zajednice grada Varaždina, Jelena Toth predstavila im je turističke potencijale Varaždina, s naglaskom na naše najpoznatije manifestacije, Špancirfest, Advent u Varaždinu i Varaždinske barokne večeri te doživljaje koje grad pruža gostima i turistima, od subotnje smjene gradske straže, glazbe na balkonima i orguljama u katedrali do gastro doživljaja.

Ravnatelj Gradskog muzeja Varaždin, Miran Bojanić Morandini predstavio je mogućnosti organizacije događanja u prostorima Gradskog muzeja, posebno u atraktivnom prostoru Starog grada.

Posjet Varaždinu gosti su završili obilaskom izložbe Dobar tek! u palači Herzer, te obećanjem da će se odazvati pozivu na jubilarni 25. Špancirfest.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Sport

  Još uvijek traju prijave za utrku Ravna gora Trail 2021.

  Ravna gora Trail 2021. starta u subotu, 28. kolovoza, kod hotela Trakošćan i kreće prema vrhu Ravne gore i planinarskom domu, nakon čega se Mala utrka (15 km, 600m visinske razlike) spušta dolje, a Velika utrka (30 km, 1300m visinske razlike) radi jedan predivan krug po Ravnoj gori i zajedno sa kraćom rutom spušta prema jezeru Trakošćan. Tamo svi zajedno prolaze krug od 5 km oko samog jezera i utrku […]

  today17/08/2021 80

  0%