play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Varaždin posjetili članovi Hrvatske udruge profesionalaca kongresnog turizma

Varaždin je posjetilo desetak predstavnika turističkih agencija koje se bave kongresnim turizmom, a koji su u Varaždin stigli u organizaciji Hrvatske udruge profesionalaca kongresnog turizma i varaždinskog Hotela Turist, koji je i sam član navedene udruge.

Turistički su djelatnici u Varaždin stigli kako bi se upoznali s novim prostorima, projektima i idejama te pobliže upoznali destinaciju i njezine mogućnosti u razvoju kongresnog turizma.

Nakon obilaska novoobnovljenog Hotela Turist i posjeta vinariji Podrum Štrigova, gosti su razgledali povijesnu jezgru Varaždina. Direktorica Turističke zajednice grada Varaždina, Jelena Toth predstavila im je turističke potencijale Varaždina, s naglaskom na naše najpoznatije manifestacije, Špancirfest, Advent u Varaždinu i Varaždinske barokne večeri te doživljaje koje grad pruža gostima i turistima, od subotnje smjene gradske straže, glazbe na balkonima i orguljama u katedrali do gastro doživljaja.

Ravnatelj Gradskog muzeja Varaždin, Miran Bojanić Morandini predstavio je mogućnosti organizacije događanja u prostorima Gradskog muzeja, posebno u atraktivnom prostoru Starog grada.

Posjet Varaždinu gosti su završili obilaskom izložbe Dobar tek! u palači Herzer, te obećanjem da će se odazvati pozivu na jubilarni 25. Špancirfest.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Općini Trnovec Bartolovečki ponovo petica za proračunsku transparentnost

  Općina Trnovec Bartolovečki ponovo je među „odlikašima“ što se tiče proračunske transparentnosti. Naime, Institut za javne financije objavio je analizu proračunske transparentnosti županija, gradova i općina za razdoblje od studenog 2020. do travnja 2021. godine, a Općina Trnovec Bartolovečki je među 16 općina u Varaždinskoj županiji koje su ocijenjene najvišom ocjenom, peticom. Proračunska transparentnost podrazumijeva uvid u potpune, točne, pravovremene i razumljive proračunske informacije, ističu iz Instituta. Na temelju njih […]

  today08/07/2021 38

  0%