play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Uspješno predstavljanje kneginečkih umjetnica na otoku Krku

Iz Varaždinske županije na međunarodnoj likovnoj koloniji na otoku Krku u organizaciji Crvenog križa Maribor sudjelovala je i Likovna udruga “Kula Kneginec” kroz prisustvo i radove predsjednice Brigite Vitez i tajnice Snježane Novotny.

 

Za gostoprimstvo se pobrinuo domaćin, potpredsjednik Crvenog križa Maribor Stanislav Žebela i slovensko društvo “Ivo AS” koje je vodilo i likovni dio kolonije na kojem je nastalo mnoštvo divnih radova slovenskih i hrvatskih slikara.

 

Sredstva koja će biti prikupljena na licitaciji slika planiranoj na državnoj razini Slovenije bit će iskorištena za obnovu Omladinskog odmarališta Punat Crvenog križa na otoku Krku gdje je kolonija i održana, a koje Crveni križ Slovenije koristi kako bi omogućio odmor djece slabijeg imovinskog stanja te osoba s invaliditetom.

 

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Župan Anđelko Stričak i njegova zamjenica Silvija Zagorec obišli radove u varaždinskom HNK

  Na poziv Jasne Jakovljević, intendantice Hrvatskog  narodnog kazališta u Varaždinu jučer su župan Varaždinske županije Anđelko Stričak i njegova zamjenica Silvija Zagorec obišli ovu nacionalnu kazališnu kuću. Intendantica im je sa svojim suradnicima pokazala radove na obnovi pozornice i gledališta, koji su u tijeku, a razgovaralo se i o dovršenju obnove te o programskoj i financijskoj projekciji HNK u Varaždinu za naredne dvije godine što će obuhvatiti i obilježavanje 150. obljetnice […]

  today30/07/2021 117

  0%