play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Uspješno predstavljanje kneginečkih umjetnica na otoku Krku

Iz Varaždinske županije na međunarodnoj likovnoj koloniji na otoku Krku u organizaciji Crvenog križa Maribor sudjelovala je i Likovna udruga “Kula Kneginec” kroz prisustvo i radove predsjednice Brigite Vitez i tajnice Snježane Novotny.

 

Za gostoprimstvo se pobrinuo domaćin, potpredsjednik Crvenog križa Maribor Stanislav Žebela i slovensko društvo “Ivo AS” koje je vodilo i likovni dio kolonije na kojem je nastalo mnoštvo divnih radova slovenskih i hrvatskih slikara.

 

Sredstva koja će biti prikupljena na licitaciji slika planiranoj na državnoj razini Slovenije bit će iskorištena za obnovu Omladinskog odmarališta Punat Crvenog križa na otoku Krku gdje je kolonija i održana, a koje Crveni križ Slovenije koristi kako bi omogućio odmor djece slabijeg imovinskog stanja te osoba s invaliditetom.

 

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Kultura

  Varaždin posjetili članovi Američkog udruženja putničkih agenata

  U Varaždinu su jučer boravili putnički agenti, članovi Američkog udruženja putničkih agenata (ASTA), koji sudjeluju na međunarodnoj godišnjoj konferenciji ASTA DESTINATION EXPO 2021., koja se održava u Dubrovniku.   Na konferenciji će sudjelovati 150 najvažnijih putničkih agenata ove asocijacije, koji dolaze u Hrvatsku upoznati destinaciju, kako bi je mogli uspješnije predstavljati i prodavati svojim klijentima. U sklopu konferencije agenti će upoznati i ostale dijelove Hrvatske, pa je tako sastavni dio […]

  today07/06/2021 36

  0%