play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Uspješno predstavljanje kneginečkih umjetnica na otoku Krku

Iz Varaždinske županije na međunarodnoj likovnoj koloniji na otoku Krku u organizaciji Crvenog križa Maribor sudjelovala je i Likovna udruga “Kula Kneginec” kroz prisustvo i radove predsjednice Brigite Vitez i tajnice Snježane Novotny.

 

Za gostoprimstvo se pobrinuo domaćin, potpredsjednik Crvenog križa Maribor Stanislav Žebela i slovensko društvo “Ivo AS” koje je vodilo i likovni dio kolonije na kojem je nastalo mnoštvo divnih radova slovenskih i hrvatskih slikara.

 

Sredstva koja će biti prikupljena na licitaciji slika planiranoj na državnoj razini Slovenije bit će iskorištena za obnovu Omladinskog odmarališta Punat Crvenog križa na otoku Krku gdje je kolonija i održana, a koje Crveni križ Slovenije koristi kako bi omogućio odmor djece slabijeg imovinskog stanja te osoba s invaliditetom.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Grad Varaždinske Toplice financira nabavu radnih materijala za sve učenike

  Grad Varaždinske Toplice ove školske godine financira nabavu radnog materijala za sve učenike osnovnih škola. Tako će se za 428 osnovnoškolaca s područja Varaždinskih Toplica u potpunosti financirati nabava radnih bilježnica, zbirka zadataka, radnih materijala i likovnih mapa za što će se izdvojiti oko 240 tisuća kuna. Gradonačelnica Varaždinskih Toplica Dragica Ratković pojasnila je kako su sredstva za financiranje radnog materijala za svu djecu s područja grada osigurana već kod […]

  today01/09/2021 26