play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Uspješno predstavljanje kneginečkih umjetnica na otoku Krku

Iz Varaždinske županije na međunarodnoj likovnoj koloniji na otoku Krku u organizaciji Crvenog križa Maribor sudjelovala je i Likovna udruga “Kula Kneginec” kroz prisustvo i radove predsjednice Brigite Vitez i tajnice Snježane Novotny.

 

Za gostoprimstvo se pobrinuo domaćin, potpredsjednik Crvenog križa Maribor Stanislav Žebela i slovensko društvo “Ivo AS” koje je vodilo i likovni dio kolonije na kojem je nastalo mnoštvo divnih radova slovenskih i hrvatskih slikara.

 

Sredstva koja će biti prikupljena na licitaciji slika planiranoj na državnoj razini Slovenije bit će iskorištena za obnovu Omladinskog odmarališta Punat Crvenog križa na otoku Krku gdje je kolonija i održana, a koje Crveni križ Slovenije koristi kako bi omogućio odmor djece slabijeg imovinskog stanja te osoba s invaliditetom.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  U Varaždinskoj županiji 15 novih slučajeva zaraze koronavirusom

  U Varaždinskoj županiji jučer je potvrđeno 15 novih slučajeva zaraze koronavirusom nakon što je testirano 217 osoba. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju je šest pacijenata s težom kliničkom slikom. Oporavile su se dvije osobe i broj aktivnih slučajeva je 50. Zavod za javno zdravstvo Varaždinske županije cijepljenje za veći broj građana organizira danas do 13 sati u Općoj bolnici Varaždin – dvorana 1 u podrumu Kirurgije (pokraj ORL ambulante). […]

  today25/08/2021 68