play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Uručene nagrade najboljim učenicama osnovnih škola u Općini Trnovec Bartolovečki

Općina Trnovec Bartolovečki i ove je godine uručila nagrade najboljim učenicima osnovnih škola Trnovec i Šemovec.

Riječ je o nagradama za postignute iznimne rezultate na školskim, županijskim i državnim natjecanjima, izvannastavnim aktivnostima, zalaganju i uzornom ponašanju, a načelnica Verica Vitković dvjema je najboljim učenicam generacije, Mireli Božić i Ziti Višnjić, uručila prijenosna računala.

Čestitavši učenicama na njihovim uspjesima, načelnica Vitković istaknula je kako su Općini Trnovec Batolovečki ulaganje u obrazovanje i nagrađivanje izvrsnosti prioriteti. „Ulaganjem u obrazovanje ulažemo u budućnost naših učenika, ali i u budućnost općine. Ponosni smo i prepoznajemo svaki njihov uspjeh, kao i trud, volju i vrijeme koji stoje iza toga” – rekla je načelnica Vitković i dodala kako će Općina kroz razne mjere i potpore i nadalje ulagati u obrazovanje i poticati izvrsnost.

Dokaz uspješnog i dobrog rada u dvije škole u Općini su i dvije nagrađene učenice te činjenica da iz godine u godinu škole ostvaruju vrhunske rezultate na natjecanjima.

Mirela Božić najbolja je učenica Osnovne škole Šemovec koja je svoje obrazovanje nastavila u Graditeljskoj, prirodoslovnoj i rudarskoj školi u Varaždinu. „Moje područje je arhitektonski tehničar. Zadovoljna sam svojim odabirom škole i profesorima” – rekla je Mirela.

Najbolja učenica Osnovne škole Trnovec je Zita Višnjić koja je nakon osnovnoškolskog obrazovanja upisala Drugu gimnaziju Varaždin, opći smjer. „Jako me zanimaju kemija i matematika i želja mi je nastaviti s medicinom” – poručila je Zita.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  U Sračincu održana “Noć kazališta”

  Sračinec se upisao na kartu mjesta u kojima se kazališnim predstavama obilježava tradicionalna Noć kazališta. Na jednu večer, velika dvorana Doma kulture u Sračincu dobila je pravu kazališnu scenu, a mnogobrojni gledatelji uživali su u čak tri predstave. - Noć kazališta je manifestacija koja prikazuje snagu i moć izvedbenih umjetnosti i bogatstvo kazališne djelatnosti u zemlji i na međunarodnom planu. Započela je kao jednodnevna manifestacija koja se održava svake treće […]

  today27/11/2023 22

  0%