play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Uručene nagrade najboljim učenicama osnovnih škola u Općini Trnovec Bartolovečki

Općina Trnovec Bartolovečki i ove je godine uručila nagrade najboljim učenicima osnovnih škola Trnovec i Šemovec.

Riječ je o nagradama za postignute iznimne rezultate na školskim, županijskim i državnim natjecanjima, izvannastavnim aktivnostima, zalaganju i uzornom ponašanju, a načelnica Verica Vitković dvjema je najboljim učenicam generacije, Mireli Božić i Ziti Višnjić, uručila prijenosna računala.

Čestitavši učenicama na njihovim uspjesima, načelnica Vitković istaknula je kako su Općini Trnovec Batolovečki ulaganje u obrazovanje i nagrađivanje izvrsnosti prioriteti. „Ulaganjem u obrazovanje ulažemo u budućnost naših učenika, ali i u budućnost općine. Ponosni smo i prepoznajemo svaki njihov uspjeh, kao i trud, volju i vrijeme koji stoje iza toga” – rekla je načelnica Vitković i dodala kako će Općina kroz razne mjere i potpore i nadalje ulagati u obrazovanje i poticati izvrsnost.

Dokaz uspješnog i dobrog rada u dvije škole u Općini su i dvije nagrađene učenice te činjenica da iz godine u godinu škole ostvaruju vrhunske rezultate na natjecanjima.

Mirela Božić najbolja je učenica Osnovne škole Šemovec koja je svoje obrazovanje nastavila u Graditeljskoj, prirodoslovnoj i rudarskoj školi u Varaždinu. „Moje područje je arhitektonski tehničar. Zadovoljna sam svojim odabirom škole i profesorima” – rekla je Mirela.

Najbolja učenica Osnovne škole Trnovec je Zita Višnjić koja je nakon osnovnoškolskog obrazovanja upisala Drugu gimnaziju Varaždin, opći smjer. „Jako me zanimaju kemija i matematika i želja mi je nastaviti s medicinom” – poručila je Zita.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Varaždin

  Provedeno javno otvaranje ponuda za zbrinjavanje bala u Brezju, slijedi ishođenje suglasnosti za kredit

  U roku za dostavu ponuda u provedenom otvorenom postupku javne nabave velike vrijednosti za Sanaciju zatvorenog odlagališta neopasnog otpada na lokaciji Gospodarska zona Brezje, Grad Varaždin, nakon današnjeg otvaranja ponuda utvrđeno je da je zaprimljena jedna ponuda Zajednice ponuditelja: CE-ZA-R d.o.o., HIS d.o.o., a cijena ponude iznosi 216.726.968,75 kn (s PDV-om). Gradonačelnik Grada Varaždina dr. sc. Neven Bosilj istaknuo je kako se nada će se ovim završiti dugogodišnja saga koja […]

  today23/11/2022 6

  0%