play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Uručene nagrade najboljim učenicama osnovnih škola u Općini Trnovec Bartolovečki

Općina Trnovec Bartolovečki i ove je godine uručila nagrade najboljim učenicima osnovnih škola Trnovec i Šemovec.

Riječ je o nagradama za postignute iznimne rezultate na školskim, županijskim i državnim natjecanjima, izvannastavnim aktivnostima, zalaganju i uzornom ponašanju, a načelnica Verica Vitković dvjema je najboljim učenicam generacije, Mireli Božić i Ziti Višnjić, uručila prijenosna računala.

Čestitavši učenicama na njihovim uspjesima, načelnica Vitković istaknula je kako su Općini Trnovec Batolovečki ulaganje u obrazovanje i nagrađivanje izvrsnosti prioriteti. „Ulaganjem u obrazovanje ulažemo u budućnost naših učenika, ali i u budućnost općine. Ponosni smo i prepoznajemo svaki njihov uspjeh, kao i trud, volju i vrijeme koji stoje iza toga” – rekla je načelnica Vitković i dodala kako će Općina kroz razne mjere i potpore i nadalje ulagati u obrazovanje i poticati izvrsnost.

Dokaz uspješnog i dobrog rada u dvije škole u Općini su i dvije nagrađene učenice te činjenica da iz godine u godinu škole ostvaruju vrhunske rezultate na natjecanjima.

Mirela Božić najbolja je učenica Osnovne škole Šemovec koja je svoje obrazovanje nastavila u Graditeljskoj, prirodoslovnoj i rudarskoj školi u Varaždinu. „Moje područje je arhitektonski tehničar. Zadovoljna sam svojim odabirom škole i profesorima” – rekla je Mirela.

Najbolja učenica Osnovne škole Trnovec je Zita Višnjić koja je nakon osnovnoškolskog obrazovanja upisala Drugu gimnaziju Varaždin, opći smjer. „Jako me zanimaju kemija i matematika i želja mi je nastaviti s medicinom” – poručila je Zita.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Razno

  Završeno je snimanje dugometražnog igranog filma “Marginalci”

  Završeno je snimanje dugometražnog igranog filma "Marginalci" u produkciji Kerekesh Teatra i 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJE čiju režiju potpisuje Ljubomir Kerekeš. Više od 160 ljudi sudjelovalo je u snimanju filma "Marginalci" koje je počelo sredinom ožujka i uspješno završilo na zadovoljstvo cijelog autorskog tima. Ljubomir Kerekeš napisao je "Marginalce" po motivima nagrađivane predstave "Skupština" koja se bliži 300-toj izvedbi, a u 90 minuta cijelo gledalište glasno se nasmije više od 200 […]

  today15/04/2022 17