play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Uručene nagrade najboljim učenicama osnovnih škola u Općini Trnovec Bartolovečki

Općina Trnovec Bartolovečki i ove je godine uručila nagrade najboljim učenicima osnovnih škola Trnovec i Šemovec.

Riječ je o nagradama za postignute iznimne rezultate na školskim, županijskim i državnim natjecanjima, izvannastavnim aktivnostima, zalaganju i uzornom ponašanju, a načelnica Verica Vitković dvjema je najboljim učenicam generacije, Mireli Božić i Ziti Višnjić, uručila prijenosna računala.

Čestitavši učenicama na njihovim uspjesima, načelnica Vitković istaknula je kako su Općini Trnovec Batolovečki ulaganje u obrazovanje i nagrađivanje izvrsnosti prioriteti. „Ulaganjem u obrazovanje ulažemo u budućnost naših učenika, ali i u budućnost općine. Ponosni smo i prepoznajemo svaki njihov uspjeh, kao i trud, volju i vrijeme koji stoje iza toga” – rekla je načelnica Vitković i dodala kako će Općina kroz razne mjere i potpore i nadalje ulagati u obrazovanje i poticati izvrsnost.

Dokaz uspješnog i dobrog rada u dvije škole u Općini su i dvije nagrađene učenice te činjenica da iz godine u godinu škole ostvaruju vrhunske rezultate na natjecanjima.

Mirela Božić najbolja je učenica Osnovne škole Šemovec koja je svoje obrazovanje nastavila u Graditeljskoj, prirodoslovnoj i rudarskoj školi u Varaždinu. „Moje područje je arhitektonski tehničar. Zadovoljna sam svojim odabirom škole i profesorima” – rekla je Mirela.

Najbolja učenica Osnovne škole Trnovec je Zita Višnjić koja je nakon osnovnoškolskog obrazovanja upisala Drugu gimnaziju Varaždin, opći smjer. „Jako me zanimaju kemija i matematika i želja mi je nastaviti s medicinom” – poručila je Zita.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Razno

  Obilježen Dječji tjedan u Kulturnom centru „Ivan Rabuzin”

  Pod sloganom „Ljubav djeci prije svega” i Pučko otvoreno učilište Novi Marof obilježilo je ovogodišnji Dječji tjedan. Pučko otvoreno učilište Novi Marof Dječji tjedan obilježava kontinuirano, unazad pet godina, a s obzirom da je ova godina proglašena Godinom čitanja, glavni dio aktivnosti bio je posvećen upravo čitanju kako bi se naglasila njegova važnost od najranije dobi. Ovogodišnji Dječji tjedan u Novom Marofu započeo je dječjom likovnom kolonijom pod nazivom „Oboji […]

  today13/10/2021 6