play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Uređenje biciklističke staze u Gornjem Kućanu

Gradonačelnik Grada Varaždina dr.sc. Ivan Čehok obišao je radove u Varaždinskoj ulici u Gornjem Kućanu. Na tom potezu je gradska tvrtka Varkom u suradnji s Gradom Varaždinom napravila odvodnju, a nakon što će biti postavljen završni sloj asfalta, uredit će se i biciklistička staza.
„Ovdje smo sad već u završnoj fazi izgradnje biciklističke staze kroz Gornji Kućan. Jako je važna ova biciklistička staza, s obzirom na to da je ovdje bio loše izveden sam nogostup nakon što je prošla kanalizacija, a ova prometnica je vrlo frekventna te želimo građanima omogućiti da uistinu budu sigurni. Također, odmah će se ići i u sanaciju Kneginečke ulice i postavljanje uspornika jer su ovdje prevelike brzine. U zadnje četiri godine postavili smo biciklističke staze upravo u tim dolaznim pravcima prema gradu gdje ih dosad nije bilo, i u Gornjem Kućanu i u Kućan Marofu, ali i ovaj dio od samog rotora prema Kućanu. Biciklističke staze na tim najfrekventnijim prometnicama treba nastaviti dalje raditi i na taj način osigurati sigurnost na cesti i pješaka i biciklista, a osobito djece.“ – rekao je gradonačelnik dr.sc. Ivan Čehok.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  U Petrijanecu uređeno parkiralište kraj groblja završen još jedan EU projekt

  Groblje u Petrijancu koje pokriva oko 1200 grobnih mjesta, održava ga općinska tvrtka Priroda d.o.o. a na njegovom uređenju radi se sustavno tijekom cijele godine. Spomenuta tvrtka u općinskom vlasništvu vrši i ukope pokojnika. Nedavno su završeni i radovi na uređenju parkirališta, jer postojeće nije bilo uređeno i asfaltirano. Ukupno je izgrađeno 47 okomitih parkirališnih mjesta, od kojih su dva za osobe s invaliditetom i pet rezerviranih mjesta za svećenika […]

  today02/11/2023 24

  0%