play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

„Upoznaj svoju zemlju“- besplatno turističko vođenje Varaždinom

 

Društvo turističkih vodiča i pratitelja Varaždin i ove će se godine, besplatnim razgledom grada, uključiti u tradicionalni projekt „ Upoznaj svoju zemlju“ koji od 2018. godine provodi Zajednica društava turističkih vodiča Hrvatske. Besplatni razgled Varaždina pod vodstvom turističkog vodiča bit će organiziran u nedjelju, 14. siječnja, s početkom u 12:00 sati ispred Gradske vijećnice. Odlična je to prilika da se upoznate s bogatim kulturno-povijesnim nasljeđem Varaždina, ali i doznate pojedinosti i crtice iz „gradskog života“ koje nisu toliko poznate.

 

Cilj projekta je, povodom Dana međunarodnog priznanja Republike Hrvatske koji se obilježava 15. siječnja, ukazati na važnost svih turističkih djelatnika za međunarodni ugled Hrvatske kao i na značaj nacionalnog identiteta i kulturne baštine.

Prošle je godine u sklopu projekta „Upoznaj svoju zemlju“ besplatni razgled organiziran u više od 50 hrvatskih gradova.

 

 

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Kultura

  U Skupštinskoj dvorani Županijske palače započeli 2. Jagićevi dani

  U Skupštinskoj dvorani Županijske palače danas su započeli 2. Jagićevi dani: komunikologija, filologija, metodika, a znanstveno-stručni skup je već prvoga dana okupio brojne jezikoslovce, književnike te akademike. Znanstveno-stručni skup se održava u organizaciji Sekcije za usmeno pripovijedanje i filologiju udruge Kreativni studio „Logos“, Varaždin, a pokrovitelji su Varaždinska županija i Grad Varaždin. Sudionicima skupa obratila se i zamjenica župana Silvija Zagorec. „Ponosni smo na našu nepokretnu, ali i nematerijalnu baštinu, […]

  today05/07/2022 51

  0%