play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

„Upoznaj svoju zemlju“- besplatno turističko vođenje Varaždinom

 

Društvo turističkih vodiča i pratitelja Varaždin i ove će se godine, besplatnim razgledom grada, uključiti u tradicionalni projekt „ Upoznaj svoju zemlju“ koji od 2018. godine provodi Zajednica društava turističkih vodiča Hrvatske. Besplatni razgled Varaždina pod vodstvom turističkog vodiča bit će organiziran u nedjelju, 14. siječnja, s početkom u 12:00 sati ispred Gradske vijećnice. Odlična je to prilika da se upoznate s bogatim kulturno-povijesnim nasljeđem Varaždina, ali i doznate pojedinosti i crtice iz „gradskog života“ koje nisu toliko poznate.

 

Cilj projekta je, povodom Dana međunarodnog priznanja Republike Hrvatske koji se obilježava 15. siječnja, ukazati na važnost svih turističkih djelatnika za međunarodni ugled Hrvatske kao i na značaj nacionalnog identiteta i kulturne baštine.

Prošle je godine u sklopu projekta „Upoznaj svoju zemlju“ besplatni razgled organiziran u više od 50 hrvatskih gradova.

 

 

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Župan Stričak priredio prijem za umirovljenog pukovnika Hrvatske vojske Danijela Borovića

  Župan Varaždinske županije Anđelko Stričak priredio je u Županijskoj palači prijem za umirovljenog pukovnika Hrvatske vojske Danijela Borovića, koji je prije trideset godina, u veljači 1992., preletom iz bivše JNA donio Hrvatskoj prvi borbeni MIG. Prijemu je nazočila i obitelj Danijela Borovića, supruga Snježana i sin Vanja, kao i načelnik Općine Gornji Kneginec, ujedno i županijski vijećnik Goran Kaniški, zatim županijski vijećnik brigadni general Željko Dvekar te pročelnik Upravnog odjela […]

  today12/02/2022 133

  0%