play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Uključite djecu u brojne besplatne aktivnosti Sportskog ljeta u Graberju

Nakon izuzetno uspješnog 3. Ljetnog sportskog višeboja, Zajednica sportskih udruga Grada Varaždina u sklopu „Ljeta u Varaždinu” organizator je još jedne manifestacije – Sportskog ljeta u Graberju koje je u punom jeku.

 

Stručna suradnica u Zajednici, Anica Sitar, ističe kako je cilj ove manifestacije poticanje djece i mladih na rekreativno bavljenje sportom.

 

Iako je prvotno bilo predviđeno da se Sportsko ljeto održava na Kapucinskom trgu, Sitar objašnjava kako su radi ekstremnih vrućina manifestaciju odlučili prebaciti na vanjske sportske terene u sklopu Sportske dvorane Varaždin u Graberju, okružene hladom i zelenilom koji jamče i veću sigurnost, s obzirom na veću udaljenost od prometnica. Dodatna prednost održavanja u Graberju je i mogućnost korištenja WC-a i dopune vode u dvorani, što nije moguće na uzavrelom betonu Kapucinskog trga.

 

Djeca svakim radnim danom od 9.00 do 19.00 sati, zaključno s 12. kolovoza, mogu besplatno koristiti sportske rekvizite i vanjska igrališta za badminton, mini odbojku, mali nogomet, cageball, košarku i rukomet.

 

Jedini uvjet za sudjelovanje je javiti se u navedenom razdoblju studenticama Raheli i Orhideji koje ispred glavnog ulaza u sportsku dvoranu izdaju sportske rekvizite, a po završetku, rekvizite im treba vratiti.

 

Iz Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina napominju da sudionici vrijedne materijalne stvari, poput mobitela i novca, nose na vlastitu odgovornost.

 

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Predsjednik Vlade u Varaždinu na potpisivanju Razvojnog sporazuma sjeverozapadnih županija

  Predsjednik hrvatske Vlade Andrej Plenković posjetit će danas Varaždinsku županiju.   Posjet županiji započet će u 9.30 sati sastankom u varaždinskoj Vindiji na kojem će nova Uprava prezentirati predstojeće investicije i projekte.   Potom će u 10.30 sati obići gradilište varaždinske Medicinske škole, koja će biti regionalni centar kompetentnosti inovativnih zdravstvenih tehnologija u sklopu kojeg se provode dva EU projekta.   U 11.00 sati predsjednik Vlade Plenković održat će sastanak […]

  today27/12/2021 75

  0%