play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Uklanjanjem bala ostvarit će se sva HNS-ova nastojanja za koja su se zalagali 18 godina

 

Varaždinke i Varaždinci napokon će dobiti grad kakav zaslužuju, bez rugla na njegovom južnom ulazu, odnosno bez 100.000 tona baliranog otpada. Riječ je o problemu s kojim se Varaždin bori punih 18 godina.

– Čitavo to vrijeme nudili smo konstruktivna rješenja u nadi da će ostale političke strane uvidjeti važnost rješavanja gorućeg problema. Varaždinski HNS nudio je i povoljnije rješenja, ali sada kada je napokon potpisan ugovor kojim se jamči uklanjanje bala s ulaza u grad, moramo biti zadovoljni što je ovoj tužnoj sagi došao kraj – ističe dr. sc. Igor Klopotan, predsjednik HNS-a Grada Varaždina.

Iz gradskog HNS-a pozdravljaju činjenicu da će se ukupni trošak uklanjanja bala pokriti novcem iz Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost te neće pasti na teret građana.

– Na sreću i radost svih Varaždinaca možemo končano ustvrditi da će ovaj problem biti priveden trajnom rješenju. Sve ono za što se HNS zalagao od samih početaka napokon će dobiti rasplet kakav Varaždin i zaslužuje. Jedva čekamo da se započne s odvozom bala i da one jednom za svagda nestanu s ulaza u naš grad – zaključio je Klopotan.

 

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Varaždinska županija raspisala dva važna natječaja za studente i učenike

  Varaždinska županija je danas, 18. listopada, objavila dva važna natječaja za studente i učenike: Natječaj za dodjelu stipendija Varaždinske županije za školsku/akademsku godinu 2022./2023. te Javni poziv redovitim studentima s prebivalištem na području Županije za podnošenje prijava za ostvarivanje prava na sufinanciranje troškova prijevoza za akademsku godinu 2022./23. Stipendije se učenicima i studentima dodjeljuju u tri kategorije: za uspješnost, zatim učenicima i studentima slabijeg socioekonomskog statusa te stipendije za zanimanja […]

  today18/10/2022 51

  0%