play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

U Županijskoj palači održani kolegij ravnatelja osnovnih i srednjih škola

U Županijskoj palači u Varaždinu održan je kolegij ravnatelja osnovnih i srednjih škola s područja naše Županije, a kolegiju su uz župana Anđelka Stričaka i njegovu zamjenicu Silviju Zagorec prisustvovali i pročelnik Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu i sport dr.sc. Miroslav Huđek te pročelnica Upravnog odjela za proračun i javnu nabavu Klaudija Brezovec.

Župan Stričak se ravnateljima zahvalio na suradnji te ih je upoznao s investicijama koje se planiraju u narednom razdoblju na području obrazovanja, dok je pročelnica Brezovec upoznala ravnatelje s uvođenjem riznice u financijsko poslovanje škola.

Pročelnik Huđek je prezentirao analizu upisa učenika u srednje škole Varaždinske županije u školskoj godini 2021/2022. te su ravnateljima pritom dane smjernice za prijedlog upisa u školsku godinu 2022./2023.

Naime, Varaždinska županija želi prijedlog upisa u slijedeću školsku godinu definirati do kraja siječnja slijedeće godine. Isto tako dani je osvrt na programe cjeloživotnog učenja i obrazovanja odraslih u 2022. godini.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Razno

  SDP-a Varaždinske županije obilježio Međunarodni dan žena

  Županijska organizacija SDP-a Varaždinske županije tradicionalno je obilježila Međunarodni dan žena podjelom karanfila sugrađankama. Ujedno, kao i svake godine organizirana je i posebna kazališna predstava za članice i simpatizerke SDP-a, a ove je godine to bila predstava „Fešta“ u izvedbi Teatra Exit u varaždinskom HNK-u. „Svim ženama želimo sretan Međunarodni dan žena uz želju da ostvarite svoje pravo na pola neba, pola zemlje i pola moći.“ – poručuju iz SDP-a.  

  today09/03/2023 93

  0%