play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

U Vidovcu podijeljene općinske nagrade za izvrsnost u području znanja i obrazovanja

Načelnik Općine Vidovec Bruno Hranić ponovo je imao čast podijeliti nagrade za izvrsnost mladim mještanima. Ovog puta podijeljene su 4 nagrade za uspjehe u području znanja i obrazovanja.

 

PETRA ŠVOGOR iz Tužna najbolja je učenica Osnovne škole Tužno u školskoj godini 2020./2021., a iz škole navode da se odličnim  uspjehom isticala tijekom cijelog osmogodišnjeg školovanja te je svojim primjerom pokazivala način pravilnog ophođenja prema svojim kolegama u razredu, ali i svim zaposlenicima škole.

 

LORENA SOPIĆ iz Zamlače najbolja je učenica Osnovne škole Vidovec u školskoj godini 2020./2021. te se također isticala svojim odličnim uspjehom tijekom osmogodišnjeg školovanja. Kako navode iz škole, osim ocjenama Lorena se isticala marljivošću i uzornim ponašanjem, izvannastavnim aktivnostima i sudjelovanjem na županijskim i državnim natjecanjima i smotrama.

 

JELENA BUHIN iz Tužna osvojila je 2. mjesto na županijskom natjecanju iz tehničke kulture u kategoriji Radiokomunikacije.

 

ANA HUĐEK TURKOVIĆ iz Krknaca, studentica 2. godine poslijediplomskog doktorskog studija, osvojila je nagradu Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu za objavljeni znanstveni rad u najbolje rangiranom časopisu (časopis Chemosphere I=5.778) u 2020. godini u području Biotehnologije.

 

 

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Sredinom ove godine napokon počinje dogradnja OŠ Ivanec 

     Varaždinskoj županiji je za rekonstrukciju i dogradnju Osnovne škole Ivana Kukuljevića Sakcinskog Ivanec odobreno 5,6 milijuna eura bespovratnih sredstava iz Nacionalnog plana oporavka i otpornosti 2021. – 2026. Istovremeno su za dodjelu bespovratnih sredstava po istom javnom pozivu Ministarstva znanosti i obrazovanja prijavljeni projekti dogradnje područnih škola Strmec Podravski i Nova Ves Petrijanečka, čija je ukupna procijenjena vrijednost 4 milijuna eura.   Dogradnjom ovih triju škola Varaždinska županija će […]

  today03/01/2024 15

  0%