play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

U Varaždinskoj županiji 68 novih slučajeva zaraze koronavirusom, nastavlja se cijepljenje

Nakon što je testirano 512 osoba, u Varaždinskoj županiji jučer je potvrđeno 68 novih slučajeva zaraze koronavirusom. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju je 25 pacijenata, od kojih je jedan u jedinici intenzivnog liječenja, no nije na respiratoru. Oporavilo se 36 osoba i u županiji je 360 aktivnih slučajeva.
Zavod za javno zdravstvo Varaždinske županije cijepljenje za veći broj građana sljedeći tjedan organizira prema ovom rasporedu:
Utorak, 21. rujna – Opća bolnica Varaždin – dvorana 1 u podrumu Kirurgije (pokraj ORL ambulante) – od 8 – 13 sati  – cijepljenje drugom dozom Pfizera za građane koji su se prvom dozom cijepili 24. kolovoza.
Srijeda, 22. rujna – Opća bolnica Varaždin – dvorana 1 u podrumu Kirurgije (pokraj ORL ambulante) – od 8 – 13 sati  – cijepljenje drugom dozom Pfizera za građane koji su prvi put cijepljeni 25. kolovoza.
Četvrtak, 23. rujna – Opća bolnica Varaždin – dvorana 1 u podrumu Kirurgije (pokraj ORL ambulante) – od 13 do 18 sati  – cijepljenje drugom dozom AstraZenece i Pfizera za građane koji su prvom dozom cijepljeni 25. kolovoza, 26. kolovoza i 27. kolovoza, te cijepljenje prvom dozom Pfizera za sve zainteresirane građane bez prethodne najave.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Počeli radovi na sanaciji oborinske odvodnje u Podevčevu vrijedni 75 tisuća eura

  Grad Novi Marof ulaže značajna sredstva u komunalnu infrastrukturu i podizanje njezine kvalitete. Tako su ovih dana počeli radovi na sanaciji oborinske odvodnje u naselju Podevčevo, nakon što je prethodno potpisan ugovor o izvođenju radova vrijedan 75 tisuća eura. Njega su potpisali novomarofski gradonačelnik Siniša Jenkač i Marinko Hođa, direktor tvrtke Novokom. Radovima će se, pojasnio je gradonačelnik Jenkač, značajno podići razina komunalne opremljenosti naselja te riješiti problematika oborinske odvodnje. […]

  today02/05/2023 24

  0%