play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

U Varaždinskoj županiji 25 novih slučajeva zaraze koronavirusom

Nakon što su jučer testirane 302 osobe, u Varaždinskoj županiji potvrđeno je 25 novih slučajeva koronavirusa. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju su 24 pacijenta, od kojih je jedan u jedinici intenzivnog liječenja na respiratoru. Oporavilo se 29 osoba i u županiji su 224 aktivna slučaja.
Podsjećamo da Zavod za javno zdravstvo Varaždinske županije cijepljenje za veći broj građana organizira prema sljedećem rasporedu:
Danas, 14. rujna – Opća bolnica Varaždin – dvorana 1 u podrumu Kirurgije (pokraj ORL ambulante) do 13 sati – cijepljenje drugom dozom AstraZenece i Pfizera za građane koji su prvom dozom cijepljeni 17. kolovoza, te cijepljenje prvom dozom Pfizera za sve zainteresirane građane bez prethodne najave.
Srijeda, 15. rujna – Opća bolnica Varaždin – dvorana 1 u podrumu Kirurgije (pokraj ORL ambulante) – od 8 – 13 sati – cijepljenje drugom dozom Pfizera za građane koji su prvi put cijepljeni 18. kolovoza.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Izlet za dobrovoljne darivatelje krvi GDCK Ivanec

  Gradsko društvo Crvenog križa Ivanec organiziralo je u subotu, 14. listopada 2023. godine izlet za dobrovoljne darivatelje krvi GDCK Ivanec koji primaju zahvalnice i priznanja povodom Dana dobrovoljnih darivatelja krvi 25.listopada 2023. godine.   U jutarnjim satima krenulo se iz Ivanca prema Bio parku „Divlje vode“. Po dolasku bilo je organizirano razgledavanje zoološkog vrta u kojem se nalaze jeleni, srne, paunovi, konji, a mogao se razgledati i riblji vrt. Po […]

  today17/10/2023 21

  0%