play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Hrvatska rukometna reprezentacija u varaždinskoj Areni u srijedu će igrati protiv Grčke

Hrvatska rukometna reprezentacija u Gradskoj sportskoj dvorani Varaždin, popularnoj varaždinskoj Areni u srijedu 12. listopadau 18 sati igrat će protiv Grčke u kvalifikacijskoj utakmici za EURO 2024. Utakmicu su dan uoči susreta najavili gradonačelnik Neven Bosilj, izbornik reprezentacije Hrvoje Horvat, član stručnog stožera Ivano Balić, igrač Marin Šego i direktor marketinga HRS-a Silvio Njirić.

Gradonačelnik Grada Varaždina Neven Bosilj izrazio je dobrodošlicu reprezentaciji i pozvao navijače: Grad Varaždin je ponosni domaćin našoj rukometnoj reprezentaciji, reprezentaciji koja je najtrofejnija i najuspješnija,  reprezentaciji koja je osvojila dva olimpijska zlata, koja je osvojila i svjetsko zlato. Ona iz Varaždina kreće na put prema onoj medalji koju još nema,  a to je europsko zlato. Siguran sam da će ovaj kvalifikacijski ciklus završiti na najbolji mogući način. Nakon što je ovdje igrala utakmicu protiv Finske, drago mi je što smo ponovo domaćini. – poželio je gradonačelnik uspjeh reprezentaciji i podsjetio na činjenicu da je u Varaždinu odigrana prva rukometna utakmica u Hrvatskoj te je u nastavku pozvao gledatelje da dođu na utakmicu i pruže podršku reprezentaciji: Uvjeren sam da će puno naših sugrađana doći na utakmicu. Varaždinci vole rukomet, a imamo rukometnog prvoligaša. Pozivam sve naše sugrađane, kao i ljubitelje rukometa iz susjednih gradova koji također imaju rukometnu tradiciju te navijače iz Međimurja kao i cijele sjeverne Hrvatske da dođu u Varaždin kako bi zajedno  dali pravu podršku našoj reprezentaciji.

Izbornik Hrvoje Horvat okupio je reprezentaciju nakon šest mjeseci i najavio zanimljivu utakmicu protiv Grčke: Evo nas zajedno nakon šest mjeseci ponovo u Varaždinu kojeg pamtimo po dobrom.  Uvijek nam je bilo jako lijepo ovdje, dobri su nam uvjeti za treniranje. Grad i cijela regija su skloni rukometu, dvorana je uvijek bila puna pa  očekujemo i ovaj put dobru podršku. Dečki su maksimalno spremni i jedva čekaju da zaigraju. Još jednom pozivam sve navijače da nas podrže i da dvorana bude puna.

Proslavljeni reprezentativac i svojevremeno najbolji rukometaš svijata, a sada član stručnog stožera Ivano Balić rekao je da igrači jedva čekaju da zaigraju za reprezentaciju.  Ocijenio je kako Grčka reprezentacija  igra dobar rukomet i izgleda puno bolje nego prije. Grčka nije loša reprezentacija. Dobro ćemo se pripremiti, i ako će igrači biti dobri za nas ne bi trebalo biti problema. – izjavio je Balić a s njim se složio i Marin Šego koji je poželio punu dvoranu navijača. U Varaždinu se fino osjećamo, imamo još dva treninga i sutra krećemo po pobjedu. – prognozirao je Marin Šego uspješan prvi korak u kvalifikacijama.

Silvio Njirić, direktor marketinga HRS-a zahvalio je Gradu Varaždinu na dugogodišnjoj  vrlo dobroj suradnji u pripremi velikih rukometnih natjecanja i reprezentativnih utakmica. Najavio je i  održavanje svjetskog juniorskog prvenstva 2023. godine  i svjetskog seniorskog prvenstva 2025. godine.

Dvorana za utakmicu bit će otvorena već od 16:30 sati pa se publika poziva doći na vrijeme kako bi se izbjegle prometne gužve na prilazu varaždinske Arene.

 

 

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Otvoren Javni poziv za podnošenje zahtjeva za kupnju POS stanova u Lepoglavi

  Zainteresirani za kupnju stana iz Programa poticane stanogradnje na području Grada Lepoglave moći će, zaključno do 14. svibnja, Gradu Lepoglavi podnijeti zahtjev za kupnju vlastitog stambenog prostora. Naime, Grad Lepoglava je raspisao Javni poziv za utvrđivanje Liste prvenstva za podnošenje zahtjeva za kupnju stana prema Programu društveno poticane stanogradnje na području Grada Lepoglave. Na temelju podnesenih pisanih zahtjeva Grad Lepoglava će, prema definiranim mjerilima, utvrdit listu prvenstva za kupnju stanova […]

  today19/03/2021 23

  0%