play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Hrvatska rukometna reprezentacija u varaždinskoj Areni u srijedu će igrati protiv Grčke

Hrvatska rukometna reprezentacija u Gradskoj sportskoj dvorani Varaždin, popularnoj varaždinskoj Areni u srijedu 12. listopadau 18 sati igrat će protiv Grčke u kvalifikacijskoj utakmici za EURO 2024. Utakmicu su dan uoči susreta najavili gradonačelnik Neven Bosilj, izbornik reprezentacije Hrvoje Horvat, član stručnog stožera Ivano Balić, igrač Marin Šego i direktor marketinga HRS-a Silvio Njirić.

Gradonačelnik Grada Varaždina Neven Bosilj izrazio je dobrodošlicu reprezentaciji i pozvao navijače: Grad Varaždin je ponosni domaćin našoj rukometnoj reprezentaciji, reprezentaciji koja je najtrofejnija i najuspješnija,  reprezentaciji koja je osvojila dva olimpijska zlata, koja je osvojila i svjetsko zlato. Ona iz Varaždina kreće na put prema onoj medalji koju još nema,  a to je europsko zlato. Siguran sam da će ovaj kvalifikacijski ciklus završiti na najbolji mogući način. Nakon što je ovdje igrala utakmicu protiv Finske, drago mi je što smo ponovo domaćini. – poželio je gradonačelnik uspjeh reprezentaciji i podsjetio na činjenicu da je u Varaždinu odigrana prva rukometna utakmica u Hrvatskoj te je u nastavku pozvao gledatelje da dođu na utakmicu i pruže podršku reprezentaciji: Uvjeren sam da će puno naših sugrađana doći na utakmicu. Varaždinci vole rukomet, a imamo rukometnog prvoligaša. Pozivam sve naše sugrađane, kao i ljubitelje rukometa iz susjednih gradova koji također imaju rukometnu tradiciju te navijače iz Međimurja kao i cijele sjeverne Hrvatske da dođu u Varaždin kako bi zajedno  dali pravu podršku našoj reprezentaciji.

Izbornik Hrvoje Horvat okupio je reprezentaciju nakon šest mjeseci i najavio zanimljivu utakmicu protiv Grčke: Evo nas zajedno nakon šest mjeseci ponovo u Varaždinu kojeg pamtimo po dobrom.  Uvijek nam je bilo jako lijepo ovdje, dobri su nam uvjeti za treniranje. Grad i cijela regija su skloni rukometu, dvorana je uvijek bila puna pa  očekujemo i ovaj put dobru podršku. Dečki su maksimalno spremni i jedva čekaju da zaigraju. Još jednom pozivam sve navijače da nas podrže i da dvorana bude puna.

Proslavljeni reprezentativac i svojevremeno najbolji rukometaš svijata, a sada član stručnog stožera Ivano Balić rekao je da igrači jedva čekaju da zaigraju za reprezentaciju.  Ocijenio je kako Grčka reprezentacija  igra dobar rukomet i izgleda puno bolje nego prije. Grčka nije loša reprezentacija. Dobro ćemo se pripremiti, i ako će igrači biti dobri za nas ne bi trebalo biti problema. – izjavio je Balić a s njim se složio i Marin Šego koji je poželio punu dvoranu navijača. U Varaždinu se fino osjećamo, imamo još dva treninga i sutra krećemo po pobjedu. – prognozirao je Marin Šego uspješan prvi korak u kvalifikacijama.

Silvio Njirić, direktor marketinga HRS-a zahvalio je Gradu Varaždinu na dugogodišnjoj  vrlo dobroj suradnji u pripremi velikih rukometnih natjecanja i reprezentativnih utakmica. Najavio je i  održavanje svjetskog juniorskog prvenstva 2023. godine  i svjetskog seniorskog prvenstva 2025. godine.

Dvorana za utakmicu bit će otvorena već od 16:30 sati pa se publika poziva doći na vrijeme kako bi se izbjegle prometne gužve na prilazu varaždinske Arene.

 

 

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Varaždin

  Dvije godine upravljanja Gradom Varaždinom su iza gradonačelnika Bosilja i njegovog zamjenika Markovića

  Dvije su godine upravljanja Gradom Varaždinom iza gradonačelnika Nevena Bosilja i njegovog zamjenika Miroslava Markovića. Bio je to povod za održavanje konferencije za novinare na kojoj su istaknuti najvažniji projekti. Uspješno je proveden međunarodni natječaj za bale, donesena je odluka o odabiru i poslana sva dokumentacija za sufinanciranje prema Fondu, izdana je lokacijska dozvola za projekt „Kućanske rampe“ - podvožnjak Supilova  - Wissertova te je u tijeku priprema nabave za […]

  today09/06/2023 68

  0%