play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

U Varaždinskoj županiji 198 novih slučajeva zaraze koronavirusom

U Varaždinskoj županiji jučer je potvrđeno 198 novih slučajeva zaraze koronavirusom nakon što je testirano 340 osoba. Preminule su dvije osobe. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju je 156 osoba, od kojih je sedam osoba na respiratoru. Oporavile su se 243 osobe i broj aktivnih slučajeva je 2.006.

Zavod za javno zdravstvo Varaždinske županije cijepljenje sljedeći tjedan organizira u Općoj bolnici Varaždin u dvorani 1 u podrumu Kirurgije prema ovom rasporedu:

Utorak, 22. veljače – 8 do 13 sati;
Srijeda, 23. veljače – 13 do 18 sati.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Politika

  Specijalna bolnica Varaždinske Toplice nije u nikakvom procesu privatizacije

  Župan Radimir Čačić, pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo Mladen Jakopović, ravnatelj Specijalne bolnice Varaždinske Toplice Denis Kovačić i Željko Bedeković, predsjednik Upravnog vijeća, medijima su poslali Izjavu vezanu uz postupak definiranja Strategije održivog razvoja zdravstveno-lječilišnog i turističkog kompleksa Varaždinske Toplice. U tekstu Izjave, jasno se pokazuje da nikakva privatizacija Specijalne bolnice Varaždinske Toplice nije u tijeku niti će biti. „Mi dolje potpisani sudionici postupka definiranja Strategije održivog razvoja zdravstveno lječilišnog […]

  today25/05/2021 51

  0%