play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

U strašnoj prometnoj nesreći na autocesti A4 sletio autobus iz Poljske, velik broj poginulih i teško ozlijeđenih

Strašna prometna nesreća dogodila se jutros oko 5 sati i 40 minuta na 62. kilometru autoceste A4 u smjeru Zagreba između mjesta Jarek Bisaški i Podvorec gdje je u cestovni jarak sletio autobus poljskih registarskih oznaka.

Na mjestu događaja su sve službe, policija, hitna medicinska služba i vatrogasci s područja Varaždinske i Zagrebačke županije.

Kako javlja HAK zbog ove teške prometne nesreće prekinut je promet između čvorova Breznički Hum i Komin u smjeru Zagreba. Obilazak je čvor Breznički Hum-DC3-čvor Komin. Inače, ispred čvora Breznički Hum u smjeru Zagreba kolona je oko 4 km.

Pojedini mediji objavili su da je u ovoj strašnoj prometnoj nesreći smrtno stradalo najmanje 11 ljudi, a više desetaka ih je teško ozlijeđeno.

Recimo na kraju kako će se u Varaždinu ispred zgrade ravnateljstva Opće bolnice održati konferencija za novinare.  Na konferenciji će prisustvovati ministar unutarnjih poslova i načelnik Stožera civilne zaštite RH Davor Božinović, ravnateljica Hrvatskog zavoda za hitnu medicinu prim. mr. Maja Grba-Bujević, zamjenica župana i načelnica Stožera civilne zaštite Varaždinske županije Silvija Zagorec, načelnik PU varaždinske Predrag Benčić, pročelnik Područnog ureda civilne zaštite Varaždinske županije Ivica Matošić, ravnatelj Nastavnog zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije Mladen Smoljanec te specijalist abdominalne kirurgije u Općoj bolnici Varaždin prim. dr. sc. Ranko Stare.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Razno

  Grad Varaždin potiče građane na uzgoj zdrave hrane

  Grad Varaždin će i ove godine provesti mjeru poticanja građana na uzgoj zdrave hrane za vlastite potrebe dodjelom organskog peletiranog gnojiva vlasnicima i/ili posjednicima prihvatljivog zemljišta pogodnog za proizvodnju poljoprivrednih proizvoda. Za ovu mjeru poticanja Grad Varaždin je osigurao ukupno 94.000 kg organskog peletiranog gnojiva. Zainteresirani građani Grada Varaždina mogu već od danas podnijeti prijavu putem online obrasca koji je objavljen na službenim mrežnim stranicama Grada Varaždina. Javni poziv je […]

  today29/05/2024

  0%