play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

U strašnoj prometnoj nesreći na autocesti A4 sletio autobus iz Poljske, velik broj poginulih i teško ozlijeđenih

Strašna prometna nesreća dogodila se jutros oko 5 sati i 40 minuta na 62. kilometru autoceste A4 u smjeru Zagreba između mjesta Jarek Bisaški i Podvorec gdje je u cestovni jarak sletio autobus poljskih registarskih oznaka.

Na mjestu događaja su sve službe, policija, hitna medicinska služba i vatrogasci s područja Varaždinske i Zagrebačke županije.

Kako javlja HAK zbog ove teške prometne nesreće prekinut je promet između čvorova Breznički Hum i Komin u smjeru Zagreba. Obilazak je čvor Breznički Hum-DC3-čvor Komin. Inače, ispred čvora Breznički Hum u smjeru Zagreba kolona je oko 4 km.

Pojedini mediji objavili su da je u ovoj strašnoj prometnoj nesreći smrtno stradalo najmanje 11 ljudi, a više desetaka ih je teško ozlijeđeno.

Recimo na kraju kako će se u Varaždinu ispred zgrade ravnateljstva Opće bolnice održati konferencija za novinare.  Na konferenciji će prisustvovati ministar unutarnjih poslova i načelnik Stožera civilne zaštite RH Davor Božinović, ravnateljica Hrvatskog zavoda za hitnu medicinu prim. mr. Maja Grba-Bujević, zamjenica župana i načelnica Stožera civilne zaštite Varaždinske županije Silvija Zagorec, načelnik PU varaždinske Predrag Benčić, pročelnik Područnog ureda civilne zaštite Varaždinske županije Ivica Matošić, ravnatelj Nastavnog zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije Mladen Smoljanec te specijalist abdominalne kirurgije u Općoj bolnici Varaždin prim. dr. sc. Ranko Stare.

Nove vijesti
 • PLAYLISTA
 • Regija

  Kreće uređenje jednog od najznačajnijih arheoloških nalazišta u Europi

  Jedno od najznačajnijih arheoloških nalazišta u Varaždinskoj županiji, Hrvatskoj, ali i ovom dijelu Europe sasvim sigurno je špilja Vindija. Iako se dugi niz godina pričalo o njezinom uređenju i primjerenoj zaštiti, ozbiljan iskorak napravila je ova općinska vlast na čelu s načelnicom Sanjom Kočet, a dodatan uskoro slijedi. Naime, jedan od ključnih projekata koje obuhvaća Plan razvoja Varaždinske županije do 2027. godine upravo je špilja Vindija, kojoj i Općina Donja […]

  today01/02/2023 4

  0%