play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

U nastavku olimpijskog tjedna dječjih vrtića, mališani iskušali svoje teniske sposobnosti

Najveseliji tjedan – olimpijski tjedan dječjih vrtića Grada Varaždina i dalje traje u Varaždinu. Nakon likovne kolonije i biciklističkog poligona, na red je stigao teniski višeboj. Aktivnost je održana u srijedu kod Teniskog kluba Varteks, a sudjelovalo je ukupno 11 dječjih vrtića, po tri djevojčice i tri dječaka iz svakog vrtića.

Koordinatorica Olimpijskog festivala dječjih vrtića Grada Varaždina Anica Sitar, voditeljica za sport i razvojne programe Zajednice sportskih udruga grada Varaždina istaknula je važnost poticanja mališana na bavljenje sportom.
Cijeli tjedan imamo organizirane različite aktivnosti upravo iz razloga da potaknemo naše najmlađe da se počnu baviti sportom. Nije bitno o kojem sportu je riječ, bitno je da se uključe jer se na taj način i druže sa vršnjacima, igraju i zabavljaju. Blagodati će kasnije doći na vidjelo – rekla je Sitar te dodala kako je na roditeljima da ih ohrabre da ustraju u sportu, sve do kada će im biti užitak i zabava trenirati.

U teniskom višeboju mališanima su pomagali treneri Teniskog kluba Varteks, čiji je predsjednik Saša Hiršzon.
Tradicionalna olimpijada u kojoj klub sudjeluju već dugi niz godina. Uvijek se veselimo ovome danu, da nam se što više djece pridruži. Ove godine nas je poslužilo vrijeme. Djeca su dosta zainteresirana i svake godine nekoliko njih upišemo u klub – rekao je Hiršzon.

Dodajmo da je prvo mjesto u teniskom višeboju odnio Dječji vrtić Bajka, drugo mjesto osvojio je Dječji vrtić Čira-Čara, a treće Dječji vrtić Zečić. Četvrto mjesto dijele dječji vrtići Pinokio, Trakošćanska, Kozarčeva, Sveta Uršula, Zeko, Aleja, Koprivnička i Gortanova.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Blagdan je Prikazanja Gospodnjeg ili Svijećnice

  Redovnici, redovnice, svećenici i đakoni Varaždinske biskupije proslavit će danas blagdan Prikazanja Gospodnjeg ili Svijećnicu svečanim euharistijskim slavljem i molitvom Večernje u varaždinskoj katedrali. Svetu misu će predslaviti mons. Bože Radoš, varaždinski biskup, s početkom u 18 sati, a tom prigodom redovnici i redovnice obnovit će svoje redovničke zavjete. Euharistijskom slavlju prethodit će i prigodno predavanje don Ivana Filipovića na temu „Angažman redovnika i redovnica u pastoralu ovisnika i osoba […]

  today02/02/2023 49

  0%