play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Trnovec Bartolovečki uskoro sav pod optikom

Općina Trnovec Bartolovečki i Infrastruktura Ludbreg sklopile su Ugovor o izvođenju radova na nastavku izgradnje optičke mreže, odnosno stvaranju preduvjete za povezivanje naselja optikom. Ugovor vrijedan 31.056,25 eura u ime Općine potpisala je načelnica Verica Vitković, a prema njemu, izvođač radova se obvezao kako će radove završiti u roku od šezdeset dana.

Radovi će biti izvedeni sukladno idejnom projektu za izgradnju poveznice Trnovec-Bartolovec i Šemovec-Zamlaka čime se stvaraju preduvjeti da u skorije vrijeme krene izgradnja optičke mreže u ostalim naseljima općine Trnovec Bartolovečki.

Potpisavši ugovor, načelnica Vitković je izrazila zadovoljstvo projektom koji razvija modernu infrastrukturu u općini pojasnivši pritom daljnje korake.
Dobili smo suglasnost Hrvatskih cesta za prokop duž dionice DC2 tako da radovi mogu odmah početi. Rok za izvođenje je 60 dana i očekujem kako će kroz naredni period izvođač to i izvršiti, što je preduvjet spajanja ostalih naselja s optičkom mrežom u Trnovcu. Nakon toga čekamo još da Elektra zamijeni drvene stupove u Bartolovcu duž prometnice DC2 kako bi kablovi mogli biti provučeni kroz betonske stupove.

Dodala je da će, kada se izgradi optička mreža u potpunosti, sva naselja imati mogućnost priključenja na optički internet, a Općina će sufinancirati stopostotni iznos priključka.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Varaždin

  Defileom vozila varaždinski vatrogasci proslavili blagdan sv. Florijana

  Defileom vozila, varaždinski vatrogasci proslavili su Dan vatrogastva i blagdan svetog Florijana, zaštitnika vatrogasaca. Kolona sastavljeno od tridesetak vatrogasnih osobnih vozila , pick-apova, kombi i navalnih vozila , cisterni, kamiona s ljestvama, tehničkih i specijalnih vozila Javne vatrogasne postrojbe i varaždinskih dobrovoljnih vatrogasnih društava prošla je od aerodroma prigradska naselja i centar grada. Impresivnu kolonu koja se kretala uz zvučne i svjetlosne signale predvodilo je zapovjedno vozilo s gradonačelnikom Grada […]

  today04/05/2021 90

  0%