play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Tri prekrasne Frajle, jedan Gospodin Glas i gospoda Kavaliri dolaze u Novi Marof

Antunovo v Marofu i ove godine nudi odličan program. Brojna događanja u organizaciji mnogih udruga, ustanova i pojedinaca protežu se kroz cijeli mjesec lipanj, no centralana događanja započinju 9. lipnja i traju do 13. lipnja, kada je i sam blagdan sv. Antuna Padovanskog, zaštitnika grada Novog Marofa.

U petak, 9. lipnja u 17. sati kod KC Ivan Rabuzin sve započinje programom “Fino i vino” , na kojem svoj rad predstavljaju Udruga vinogradara Pinta, ŠRD Marof i SK Grebengradski streličari, a za zabavni program zaduženi su Fiškali. Paralelno u Staroj školi kreće program Sastanak u traperu koji temom ove godine prati razvoj novomarofskih bendova od 70-ti godina prošlog stoljeća, a traper je nezaobilazni dress code. Sve prati i tematska glazba uz ploče, panel sa članovima tih bendova te izložba fotografija.U kasnijim večernjim satima u Staroj školi nastupit će Fakustix. Na Trgu hrvatske državnosti je postavljena svojevrsna chill zona koja će tokom cijelog vikenda imati glazbenu podlogu. Od 21.30 na glavnu pozornicu dolaze nam The Frajle, koje će nas razveseliti sa brojnim glazbenim hitovima.

Subota prijepodne nudi izložbu oldtimer automobila u Zagorskoj ulici sa prigodnom glazbenom pratnjom, izlagače, likovnu koloniju te poetski festival. Poslijepodne u subotu, 10. lipnja ponovno se predstavlja program Fino i Vino, uz Pintu, LD Vepar i Udruženje obrtnika Novi Marof. Za glazbeni nastup zadužen je Jura Galina. U Novom Marofu u to se vrijeme i igra Finale županijskog kupa u nogometu pa će i sportsko navijanje biti dodatna kulisa. Na glavnoj pozornici od 21.30 nastupa Jacques Houdek – Gospodin Glas sa svojim svevremenskim hitovima, a u Staroj školi veliki Techno party – DJ – Vrle, F.O.R.M. live!, Kičma.

Nedjelja od 10.00 sati je rezervirana za najmlađe, kad samo za njih nastupa ponovno Jacques Houdek sa svojim poznatim programom – Kad si sretan. Nastupit će na Trgu hrvatske državnosti i izvesti najbolje dječje pjesme kojih se svi sjećamo.

Poslije podne od 17.30 održat će se mimohod KUD-ova, sudionika 20. Međunarodnog folklornog festivala koji na glavnoj pozornici nastupaju od 18 sati. Najzagorskiji bend – Kavaliri, nastupit će na glavnoj pozornici od 21.30.

U utorak, 13. lipnja. na sam blagdan sv. Antuna Padovanskog, održat će se od 18.00 sati blagoslov ljiljana, svečana procesija ulicama grada, te svečana sveta misa u 19.00 sati koju predvodi mons. Bože Radoš, varaždinski biskup.

 

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Varaždin

  Gradu Varaždinu priznanje Instituta „Ivo Pilar“

  U povodu 30. obljetnice osnutka Instituta društvenih znanosti Ivo Pilar Gradu Varaždinu je u petak, 26. studenoga na svečanoj akademiji u Zagrebu dodijeljeno prigodno priznanje: ''Plaketa Gradu Varaždinu za dugogodišnju suradnju i potporu Područnom centru Varaždin''. Plaketu je u ime Grada Varaždina primio dr. sc. Vladimir Huzjan, upravitelj Zavoda za znanstveni rad Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti u Varaždinu. Institut je u Republici Hrvatskoj vodeća institucija koja se bavi znanstvenim […]

  today27/11/2021 125

  0%