play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

TOP 12 – Vito Milak juniorski prvak u stolnom tenisu

Općina Trnovec Barolovečki proteklog je vikenda bila domaćin jednog od najjačih stolnoteniskih turnira u juniorskoj kategoriji u Hrvatskoj. Riječ je o TOP 12 turniru mlađih juniora Hrvatske koji se održao u sportskoj dvorani Osnovne škole Šemovec u organizaciji STK Visia i Općine Trnovec Bartolovečki koji je ponovo okupio najbolje od najboljih stolnotenisača juniorskog uzrasta.

Boje domaćeg kluba branili su Vito Milak, Simon Dvorski te Mark Marčec, a upravo je mladi Milak osvajanjem turnira ostvario još jedan odličan rezultat. Tome treba dodati i treće mjesto Simona Dvorskog te šesto mjesto Marka Marčeca.

Turnirom najboljih juniora službeno je završila sezona za STK Visia iz Trnovca Bartolovečkog i to, možemo reći, vrlo uspješno. Potvrdili smo da u našim redovima imamo ponajbolje stolnotenisače u Hrvatskoj juniorskog dobnog uzrasta – kazala je uime organizatora Petra Petek, dodajući da je organizaciju TOP 12 turnira Klub prijavio na natječaj Ministarstva, a u samu organizaciju uključili su sve polaznike stolnoteniske škole i osobe s invaliditetom.

Zadovoljan organizacijom turnira, ali i odličnim rezultatima domaćih natjecatelja, je i predsjednik Zajednice sportskih udruga Općine Trnovec Barolovečki Stjepan Mikulić, koji je naglasio kako organizacija ovakvih sportskih događanja te rezultati potvrđuju opravdanost fokusa Općine na sport i mlade.
Općina Trnovec Bartolovečki preko Zajednice ulaže zaista velika sredstva u sport na području općine i samim time stvara sve bolje uvjete za bavljenje sportom svih sportskih klubova. Posebno se naglasak stavlja na rad s mladima te uključivanje što većeg broja mladih u sport – zaključio je Mikulić.

Dodajmo da je sudionike turnira i organizatore pozdravio predsjednik Općinskog vijeća Dalibor Jurak.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Čestitka vozačicama uz Dan žena

  Predstavnici Grada Varaždina i Policijske uprave varaždinske su povodom Međunarodnog dana žena vozačicama čestitali njihov dan u sklopu tradicionalne, preventivne i prigodne akcije koja ima za cilj upozoriti na važnost ravnopravnosti spolova, posebice u prometnim situacijama. Gradonačelnik Grada Varaždina dr. sc. Neven Bosilj, zamjenik gradonačelnika Miroslav Marković, predsjednik Gradskog vijeća Lovro Lukavečki, Bruno Ister, direktor Varkoma te Robert Rožmarić voditelj Službe za javni red i sigurnost PU varaždinske, Dejan Piskač […]

  today08/03/2024 49

  0%