play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Tomislav Paljak više nije član Narodne stranke Reformisti

 

 

Tomislav Paljak više nije član Narodne stranke Reformisti, a iz stranke je izašao na vlastiti zahtjev. „Politika jest proces i istina je da sam svoju stranku uvijek doživljavao prvenstveno društvenim, političkim i programskim, ali i živim organizmom. No kada jednom, bez obzira na razloge, prestanete osjećati ikakav dodir s tijelom kojega ste od njegova nastajanja gradili i u kojega ste iskreno, iz čistoga uvjerenja, ugradili dobar dio sebe, to je znak da je i formalni rastanak neminovan.“ – naveo je T. Paljak na svom Facebook profilu. Ujedno je najavio kako će se nastaviti baviti politikom.

“Ovim statusom objavljujem i kako time prekidam svoju višemjesečnu političku hibernaciju te da ću se politikom nastaviti aktivno baviti iz obaveze prema svim biračima koji su ikada u bilo kojem izbornom ciklusu odlučili na listiću zaokružiti moje ime i prezime.” – napisao je Paljak.

Tomislav Paljak je obnašao dužnost zamjenika župana u mandatu Radimira Čačića, a potom je do rujna 2022. godine kada su Reformisti napustili vladajuću koaliciju na državnoj razini, bio državni tajnik u Ministarstvu znanosti i obrazovanja.

 

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Varaždin

  Novi drvored lipa u Biškupcu

  Na Trgu Ivana Perkovca u Biškupcu, ispred zgrade 3. osnovne škole povodom Međunarodnog dana šuma posađen je novi drvored od lipa. Uz djelatnike Parkova i učenike 3. osnovne škole, drvored su pomogli posaditi gradonačelnik dr. sc. Neven Bosilj i zamjenik gradonačelnika Miroslav Marković. Posadivši nekoliko stabala gradonačelnik se obratio djeci i novinarima: Posađene lipe štititi će naše školarce od buke, a kad porastu i kad se razlistaju bit će vrlo […]

  today21/03/2023 78

  0%