play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Tko su dobitnici priznanja i zahvalnica na Svečanoj sjednici 2024. godine Općine Petrijanec

U sklopu svečane sjednice Općine Petrijanec dodijeljena su javna priznanja Općine Petrijanec u 2024. godini.

Zahvalnice su dobili prosvjetni djelatnici i radnici Katarina Kolarić, Jelena Leskovar, Ivan Hudoletnjak, Svjetlana Jeftić, Zdravko Vrtulek, Mirjana Bešvir, Štefanija Kutnjak, Marija Vidaček, Slava Borko, Stanislav Mikulek, Božica Kranjčić, a za posebni razvoj društvenih odnosa i unapređenju obrazovanja Zlatica Horvat, Ivanka Kranjčec, Marija Sabolić, Ana Hudoletnjak, Marija Klasić, Đurđica Raos i Nevenka Vrabec te i Miljenko Kos za uspjehe u lovnom streljaštvu.

Zahvalnice su dobili i KUD Petrijanec, Kerekesh Teatar, Stolarija Darabuš, Servis kućanskih aparata i trgovina Mladen Jurak, autoprijevoznik Stjepan Papec, PG Drožđek, autoprijevoznik Mirko Martinez, Toptel i Fiori i GZ Metallbau.

Za 35 godina rada zahvalnice su dobili obrt Mudri, a za 25 godina uspješnog poslovanja Elfar.

Pohvalnice Općine Petrijanec dobili su uspješni učenici Klara Šlibar te Ante Kovačić.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Regija

  Župan Anđelko Stričak potpisao Ugovor o poslovnoj suradnji s HBOR-om

  U Županijskoj palači u Varaždinu potpisan je Ugovor o poslovnoj suradnji između Varaždinske županije i Hrvatske banke za obnovu i razvitak (HBOR), a vezan je za provedbu programa „HBOR - subvencija kredita“. Ugovor su potpisali župan Anđelko Stričak i Hrvoje Čuvalo, član Uprave HBOR-a. Program je namijenjen mikro, malim i srednjim poslovnim subjektima malog gospodarstva:  trgovačkim društvima, obrtima, fizičkim osobama koje samostalno obavljaju djelatnost, OPG-ovima, zadrugama i profitnim ustanovama koji […]

  today12/07/2022 134

  0%