play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  Radio Megaton Radio Megaton..

Sve je spremno za „Ljeto u Cestici 2024.“

Konačno je stiglo ljeto. I dok odbrojavamo do godišnjih odmora i odlaska na more, vikend druženja možemo provoditi na lokacijama koje nam pružaju dnevnu dozu zabave i dobre atmosfere. Među tim lokacijama svakako neka bude Općina Cestica koja tijekom srpnja i kolovoza postaje čarobno mjesto koje ovo ljeto uz puno sunca postaje centar kulture, zabave, nezaboravnih druženja, prekrasnih trenutaka, pregršt street food delicija i sjajnih koncerata.

 

Uz već dobro poznate sportske manifestacije u obliku malonogometnih turnira koje organiziraju nogometni klubovi te tradicionalnih kulturnih manifestacija poput Lovrenčke Nedele u Velikom Lovrečanu i Velike Meše u Križanču, ovo ljeto sadržavat će i mnoge novitete.

 

Svake prve subote u mjesecu na prostoru ispred općinske zgrade odvija se Plac u Cestici a ove subote, 06. srpnja uz plac odvijati će se i izložba malih životinja koju će izložiti Udruga za uzgoj i zaštitu malih životinja “Varaždin 2011”, a nuditi će se i gastro ponuda i ponuda pića OPG-a Županić, dok će cijela manifestacija biti popraćena glazbenim nastupom Tamburaškog sastava Kandidati.

 

Bez obzira jeste li ljubitelj glazbe, plesa ili jednostavno želite uživati u dobroj zabavi na otvorenom „Cestičko ljeto“ ove godine ima nešto za svakoga.

 

U subotu 13. srpnja održava se 7. Festival elektronske glazbe Shelterfest u organizaciji Udruge mladih HiperAKTIVNI. Osim osvježavajućih pića, osigurana je i hrana, a po prvi puta i dekorativan kutak glitter bojanja lica!

 

U petak i subotu, 19. i 20 srpnja po prvi puta u Cestici se održava Craft beer fest, odnosno Festival piva. U petak nastupa band Gentlemens Club, a u subotu band The Countdown. Uz vrhunsku glazbu i ponudu preko 25 vrsta craft piva nuditi će se i street food delicije.

 

Osim navedenih događaja, Ljeto u Cestici će sadržavati i događaje Wine&paint, razne pub kvizove, Karaoke night, Stand up večer, Mini Oktoberfest sa zabavnim igrama te za one najmlađe projekcija filma Kino pod zvijezdama. Organizacija ovih događaja je Udruga mladih HiperAKTIVNI Cestica.

 

Manifestacija postavljanja klampotica u organizaciji Udruge vinara i vinogradara Sveti Martin Cestica zaokružiti će događaj kulturne tradicije.

 

Planirajte svoj posjet Cestici i doživite ljeto ispunjeno kulturom, zabavom i sportom. Za detaljan program i više informacija, pratite web stranicu i društvene mreže Općine Cestica.

 

„Radujemo se vašem dolasku i zajedničkom uživanju u čarima ljeta u Cestici!“ – poručuju iz Općine Cestica.

Nove vijesti

 • PLAYLISTA
 • Varaždin

  Postavljanje nove javne rasvjete u Ulici Stanka Vraza

      U Ulici Stanka Vraza, danas su započeli radovi na modernizaciji javne rasvjete. Prva faza radova od Hallerove aleje do Ulice Vatroslava Lisinskog započela je demontažom zastarjelih svjetiljki i dotrajalih stupova te na spomenutoj dionici u sljedeća tri tjedna neće biti javne rasvjete, najavljeno je iz varaždinske gradske uprave. U tom razdoblju bit će zamijenjeni podzemni elektroenergetski kablovi, postavljeni novi temelji stupova javne rasvjete, novi stupovi i nove energetski […]

  today22/07/2024 2

  0%